Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Lütfü Türkkan, İYİ Parti lideri Akşener'in talebiyle görevinden ayrıldı

Lütfü Türkkan, İYİ Parti Grup Başkanvekili görevinden İYİ Parti lideri Meral Akşener'in talebiyle ayrıldı. İYİ Parti grubu, yarın yeni Grup Başkanvekilini seçmek için yarın saat 14.00'te toplanacak.

Lütfü Türkkan, İYİ Parti lideri Akşener

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, esnaf ziyareti nedeniyle bulunduğu Bingöl'de şehit yakını olduğunu söyleyen vatandaşa müdahalesi ve küfrü nedeniyle tepki görmüştü. Türkkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in talebi üzerine İYİ Parti Grup Başkanvekili görevinden istifa etti.

Türkkan, istifa dilekçesinde, ''Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in talebi üzerine İYİ Parti Grup Başkan Vekilliği görevimden istifa ediyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim.'' ifadelerine yer verdi.

dilekce.jpg

"MİLLETİMİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM"

Türkkan, Twitter hesabından paylaştığı videoda gergin ortam nedeniyle doğru olmayan kendisine de yakışmayan ifadeler kullandığını belirterek, "Gelinen o sinir gerginliği, o sıkıntılı durum sonucu hiç yapmamam gereken bir şey yapmışım, hakaret etmişim, kötü sözler söylemişim. Bunlar hiç doğru olmayan bana da hiç yakışmayan sözler. Bütün milletimizden özür diliyorum. Bunun da kabulünü rica ediyorum" açıklamasında bulunmuştu.

 

İlgili videonun linki: https://twitter.com/i/status/1456745925083344901

 

İYİ Parti grubu yarın toplanarak Lütfü Türkkan'ın yerine yeni Grup Başkanvekili seçecek. Toplantı saat 14.00'te başlayacak.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER