Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

LGS ve YKS'ye girecek öğrenciler bu habere dikkat!

Milli Eğitim Bakanlığının özel yayını, TRT EBA ortaokul ve lise kanallarından yarından itibaren izlenebilecek. Yayınlar cumartesi ve pazar yapılacak.

LGS ve YKS

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlık yapan öğrenciler için TRT EBA TV kanallarında soru çözüm saatlerinden oluşan hafta sonu özel yayınları yarından itibaren başlatılıyor.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, LGS ve YKS hazırlığı yapan öğrenciler için TRT EBA TV'de hafta sonları "Sınav Özel Yayını" hazırladıklarını duyurdu.

TRT EBA TV üzerinden yapılacak özel yayınla ilgili Ziya Selçuk şu açıklamayı yaptı:

"LGS ve YKS hazırlığı yapan öğrencilerimiz için TRT EBA TV’de hafta sonları "Sınav Özel Yayını" hazırladık. Öğrencilerimiz, yüzlerce soru çözümüne ve anlatımına kumandanın tek tuşuna basarak ulaşabilirler. Ders saatleri aşağıdaki linktedir."

 

Ziya Selçuk@ziyaselcuk

LGS ve YKS hazırlığı yapan öğrencilerimiz için TRT EBA TV’de hafta sonları "Sınav Özel Yayını" hazırladık. Öğrencilerimiz, yüzlerce soru çözümüne ve anlatımına kumandanın tek tuşuna basarak ulaşabilirler. Ders saatleri aşağıdaki linktedir.https://bit.ly/3bSNOej 

Resmi Twitter'da görüntüle

6.208

10:09 - 1 May 2020

 



Anahtar Kelimeler: ' girecek öğrenciler habere dikkat!

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER