Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Lavrov'dan çok konuşulacak iddia: Türkiye tehdit ediliyor

Ukrayna'ya yönelik saldırılarını sürdüren Rusya'dan Türkiye hakkında ilginç iddia. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Türkiye'nin Rusya'ya ambargo uygulaması için ABD tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Lavrov

Ukrayna'ya yönelik saldırılarını sürdüren Rusya'dan Türkiye hakkında ilginç iddia. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov Türkiye'nin Rusya'ya ambargo uygulaması için ABD tarafından tehdit edildiğini söyledi.

Ukrayna'nın aslında barışa yakın olduğunu ama ABD etkisinden dolayı barışın olmadığını iddia eden Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov " Biz her zaman her türlü soruna karşı diplomatik çözümden yana olduk, Zelenski müzakere önerdiği zaman Başkanımız kabul etti, müzakereler devam ediyor. Ukrayna delegasyonu önce müzakerelere müzakere olsun diye başlasa da daha sonra belli bir diyalog gelişti. Ancak birilerinin, büyük bir ihtimalle ABD'lilerin, Ukrayna delegasyonunun sürekli olarak elinden tuttuğu ve bana göre kesinlikle asgari düzeyde olan taleplerimizi kabul etmelerine izin vermediği hissi var. Fakat her şeye rağmen süreç devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Lavrov, ABD'nin bazı ülkelere diplomatlarını gönderdiğini, ÇinHindistan, Mısır, Türkiye gibi ülkeleri Rusya ile olan bağlarını kesmesi hususunda tehdit ettiğini savundu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER