Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kuvayı Milliye´nin Ne Olduğunu Bilmeyene CHP´li Denir

Ahmet Anapalı- 01.02.2018

Kuvayı Milliye´nin Ne Olduğunu Bilmeyene CHP´li Denir

Kim yetiştirdi?, kimler bu neslin oluşumnda katkıda bulundu bilmiyorum ama, bugün itibari ile memleketimizde Kuvayı Milliye´nin ne olduğunu, kim olduğunu bilmeyen bir güruh var.

Ve biz onlara maalesef CHP´li diyoruz.

Neden maalesef dedim?

Elbette ki maalesef. Zira, bu ülkeyi kuran irade ve kadro cumhuriyeti ilan ettiği sene bir parti kurdu. O partiye önce CHF, sonra da CHP dedi.

Yani, Kuvayı Milliye ne demektir? Kimler kurdu? Neler yaptı? Herkesten çok kendisini CHP´li olarak tanımlayan kişilerin bilmesi gerek.

Bir kere daha neden diyelim de herkes anlasın.

Neden chp´liler bilmeli Kuvayı Milliye´yi?

Çünkü; CHP´yi 1919 ile 1922 seneleri arasında süren Türkiye´nin Milli Mücadele sürecinde ülkeyi canı pahasına savunan ve son neferine kadar düşman askerlerini bu ülkeden gönderen Kuvayı Milliye kadrosu kurdu.

İşte bu yüzden, tam olarak bu yüzden CHP ve CHP´liler herkesten, her partiden daha çok bilmeli Kuvayı Milliyeyi?

Fakat, realite hiç de öyle değil. Bu memleketin kuruluş manifestosunda başrol oynayan Kuvayı Milliye´nin başka bir ülkede örneğini gören CHP, af buyurun bu oluşumu  terörist yerine koyuyor.

Neden mi bahsediyorum?

Elbette Suriye´nin zalim idarecilerden ve düşman işgalinden kurtarılması için ölüm pahasına memleketini savunan Suriyeli sivil halktan oluşan Özgür Suriye Ordusu´nu ?ÖSO? teröristler ilan eden, serseri, başıboş ilan eden CHP´liler türedi son zamanlarda.

Gönlü ve sözleri henüz ergenlik depresyonunu atlatamadığına ispat olan bir CHP´li var adı Eren Erdem bildiniz Değil mi?

İşte o ergen ve atarlı delikanlı Suriye´nin geleceği için çarpışan ÖSO´yla ilgili şunları söyledi:

"Asıl vatan hainliği TSK´yı ÖSO gibi bir terör örgütüyle operasyona yollamaktır. ÖSO kimdir ya, kimdir bu çapulcu sürüsü, kimdir bu it sürüsü? Kimler bunları beslemiş? Kimler bunları bu hale getirmiş?"

Bu küstah ve aşağılık açıklamanın seviye durumunu tartışmayacağım ama neresinden tutarsanız tutun yanlışlık ve mezhebî bir yaklaşımla söylendiği değil ?kusulduğu? anlaşılmaktadır.

Evet bu tür sözler ağızdan açıklama olarak çıkmaz ancak kusarak çıkar.

Bir de meselenin şu tarafı var ki, insana yazıklar olsun bu kadar mı kör, bu kadar mı ahmak, bu kadar mı cahilsiniz dedirtiyor.

Ne mi o?

Şu, bu Suriyeli kardeşlerimiz ailesini alıp Türkiye´ye yerleşse bu konuşmayan kusan zavallılar bu savaştan kaçan din kardeşlerimiz için;

Memleketlerini savunmak, ülkeleri için savaşmak yerine kaçıp ülkemize sığınıyorlar. Onların yerine benim ?Mehmetçiğim?  savaşıyor diyorlar.

Ama bu savaştan kaçmakla, ülkesini korumamakla itham edilen Suriyeli ailesini Türkiye´ye bırakıp savaşmak için geri dönüp ÖSO yani Suriye´nin yarınları için şehit olmayı göze almış Suriyeli Kuvayı Milliye birlikleri olana Özgür Suriye Ordusu´na katılıp savaşsa terörist oluyor.

Allasen kuzum, siz ne içiyorsunuz da kafanız hep böyle çakır keyif bir kıvamda

geziyorsunuz. Bu adamlar ne yaparsa size yaranabilirler? Savaştan kaçsalar korkaklar, savaşsalar terörist?

 

Kaynak: Haber7



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz