Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KUTSAL DEĞERLER VE AHLAKA SALDIRIYA HAYIR

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği, son günlerde Milli Eğitim’e bağlı okullarda, İslam ahlakına ve inancına aykırı davranışlara yönelik bir basın açıklaması düzenledi.

KUTSAL DEĞERLER VE AHLAKA SALDIRIYA HAYIR

Son günlerde ülkemizde dinimize, dini değerlerimize ve ahlakımıza yönelik kışkırtıcı eylem ve saldırılar, Müslüman milletimizin sabrını zorlamaya başladı.

Bu kışkırtıcı provokatif eylem ve saldırıların, genç nesillerimizi geleceğe hazırlayan okullarda meydana gelmesi çok manidar olup,provakatif eylemler olma endişesini Ortaya koymuş bulunuyor.

 Bursa ilinin Nilüfer ilçesinde körpe çocuklarımızın, eğitim gördüğü okulda çocukların da bulunduğu ortamda Ahlakın ayaklar altına alındığı, dansözlü eğlence programı düzenlenmesi rezaleti,

 Antalya ilinde Kur'an-ı Kerim dersinin de okutulduğu bir lisede, kutsal kitabımızın bir öğrenci tarafından havaya atılarak tekmelenmesi saygısızlığın işlenmesi, tüm ülkemizde infial ve nefretle karşılanmıştır.

Müslüman Milletimizin Ahlaki değerlerine, dini hassasiyet ve değerlerine yönelik gaflet dalalet ve provokasyon dolu bu eylemlerin, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda yaşanması Çok manidar ve düşündürücü eylem ve saldırılardır.

 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak;

Örneğini yakın tarihimizde çok gördüğümüz, bu menfur olayları şiddet ve nefretle kınıyoruz. Geçmişte olduğu gibi milletimizi heyecanlandırıp kin ve nefret duygularını kabartarak, kardeş kavgası çıkarmaya yönelik bu eylemlere karşı milletimizi sağduyu ve sükunete davet ediyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığı ve tüm teşkilatlarını, yaşanan menfur olayların faillerini ve okul yöneticilerini adil bir soruşturma ile adalet önüne çıkarmaya davet ediyor, tüm okulları olası olaylarının önüne geçmek için ciddi denetimler yapmaya davet ediyoruz.

 

Ahmet TAŞ

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı



Anahtar Kelimeler: KUTSAL DEĞERLER AHLAKA SALDIRIYA HAYIR

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER