Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kurtulmuş´tan Tarihi Yanılgı: Milli Görüş´ü Silmeye Çalıştı

?MHP İLE BÜYÜK BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ?

Kurtulmuş´tan Tarihi Yanılgı: Milli Görüş´ü Silmeye Çalıştı

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Milli Görüş belediyeciliği kavramını ?Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliği? şeklinde değiştirdi.

Katıldığı televizyon programında soruları cevaplayan Numan Kurtulmuş, ?Milli Görüş Belediyeciliği? olarak kamuoyunun zihninde yer eden belediyecilik anlayışını ?Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliği? şeklinde ifade etti.

Saadet Partisi Genel Başkanlığı görevinden olaylı bir şekilde uzaklaştırılan, daha sonra HAS Parti´yi kurarak siyaset hayatını devam ettiren Kurtulmuş, bu dönemde AKP´nin icraatlarını sert bir dille eleştirmişti. Daha sonra AKP´ye katılan Kurtulmuş, yaptığı açıklamalarla izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

?MHP İLE BÜYÜK BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ?

ÜLKE TV´de yayınlanan "Odak Noktası" programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kurtulmuş, Türkiye´nin bir seçime doğru gittiğini ifade ederek, AKP´nin Cumhur ittifakı ile birlikte, MHP ile ittifak yaptıkları noktalarda çok büyük bir başarıyla 31 Mart seçimlerini tamamlayacaklarını ümit ettiğini söyledi.

 

?RECEP TAYYİP ERDOĞAN BELEDİYECİLİĞİ?

Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan´ın Genel Başkanı olduğu Refah Partisi´nin 1994 yerel seçimlerinde kazandığı tarihi zafer sonrası belediyelerde efsane hizmetler yapılmıştı. Bu belediyelerden biri de İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmuştu. O dönem İBB Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, Konya, Kayseri, Ankara gibi büyük şehirler ve yüzlerce il ve ilçe belediyelerindeki hizmetleri yerine getirmişti. Bu belediyelerde yapılan hizmetler kamuoyunda ?Milli Görüş Belediyeciliği? olarak karşılık bulmuş ve büyük bir teveccüh olmuştu.

Kurtulmuş, televizyon programındaki konuşmasında tüm bu tarihi gerçekleri bir kenara bırakarak, ?1994 yılından itibaren ´Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliği´ olarak başlayan Sayın Cumhurbaşkanımızın markalaştırdığı o belediye hizmetlerini, şimdi inşallah bu dönemde Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde, başkanlarımız bir adım daha yukarıya taşıyacak.? ifadelerini kullandı.

 

 


Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER