Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kurdaş'tan flaş sözler: 28 Şubat Cumhur İttifakı'yla devam ediyor

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, TV5'te '28 Şubat Postmodern Darbesi'nin yıl dönümünde önemli değerlendirmelerde bulundu.

Kurdaş

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş, TV5'te Bilali Yıldırım'ın 'Buyurun Başlıyoruz' programında 28 Şubat postmodern darbesinin yıl dönümünde önemli değerlendirmelerde bulundu.

28 Şubat postmodern darbesinin yıl dönümünde konuşulmayan yönlerinin ele alındığı canlı yayın programında Milli Görüş lideri Prof. Dr Necmettin Erbakan Hoca'nın gösterdiği kararlık anlatıldı.

Kurdaş, ayrıca 28 Şubat postmodern darbesi üzerinden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında yaptı açıklamalarla darbe sürecine dair konuşulmayanlar açısından ezber bozdu.

"28 ŞUBAT SÜRECİ DEVAM EDİYOR"

28 Şubat postmodern darbesinin devam ettiğini ifade eden Kurdaş, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı üzerinden devlet üzerindeki etkiliğine vurgu yaptı.

Bahçeli'nin üçlü koalisyon döneminde başörtüsünü çağ dışı olarak görüdüğünü ifade eden Kurdaş, MHP lideri Bahçeli'nin ve MHP kanadının 28 Şubat ile ilgili açıklama yapmamasını da dikkat çekici olarak değerlendirdi.

"BAHÇELİ 28 ŞUBAT SÜRECİNİ AKTÖRÜDÜR"

28 Şubat postmodern darbe sürecinin yıl dönümünde Bahçeli'den darbeye dair açıklama gelmemesine tepki göstererek 28 Şubat darbe sürecinin devam ettiğini kaydeden Kurdaş, şu şekilde konuştu:

"Devlet Bahçeli çok kritk zamanlarda çok kritik ve ilginç işler yapıyor. Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı içinde bulunarak devlet içinde etkin rolde olması dahi 28 Şubat sürecinin devam ettiğini gösterir. 28 Şubat süreci bitmemiştir çünkü 28 Şubat sürecinin aktörlerinden biri de Devlet Bahçeli'dir. Nitekim Devlet Bahçeli'nin çok kritik açıklamaları olmuştur. Başörtüsü ile ilgili sonraki süreçle ilgili çok ilginç açıklamaları olmuştur. Milli Gazete'nin 2000 yılında Haziran ayındaki nüshasında görüyorsunuz 'Bahçeli Şaşırtmadı' denmiş. Başbakan yardımcısı olarak çağdaş olmayan kıyafete izin yok diyor. Yani başörütüsünü çağ dışı bir kıyafet olarak tanımlıyor. Kim tanımlıyor bugünkü Cumhur İttifakı'nın önemli bir gücü olarak gösterilen Devlet Bahçeli tanımlıyor."

"28 ŞUBATININ BİTMEDİĞİNİN GÖSTERGESİ CUMHUR İTTİFAKI'NIN BİZZAT KENDİSİDİR"

Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'ndaki etkin rolü çerçevesinde 28 Şubat postmodern darbe sürecinin devam ettiğine vurgu yapan Kurdaş, konuşmasına şöyle devam etti:

"Şimdi dikkat ederseniz 28 Şubat sürecinin bittiğinden dem vuruluyor. Hayır 28 Şubat sürecinin bitmediğinin en büyük göstergesi Cumhur İttifakı'nın bizzat kendisidir. Hatta Devlet Bahçeli'nin kendisidir. Bugün dahi 28 şubat süreci hakkında Bahçeli dahil hiçbir MHP'li en küçük bir eleştiri cümlesi yazmamıştır yazamamıştır. Çünkü 28 Şubat sürecinde kendilerine biçilen bir misyon vardı. Nitekim 54. Hükümetten sonra kurulan hükümetin bir parçası ve uzantısıydılar. Nihayet Fazilet Partisi döneminde de Bahçeli 'Fazilet Partisi nadasta kalsın' açıklamasını yaparak 28 Şubat sürecinin devamını üçlü koalisyon olarak bilinen Ana-Sol-M hükümetinde devam ettirmiştir."

Kurdaş, öte yandan AKP'nin iktidara geliş süreci hakkında da Bahçeli'nin erken seçim kararı almasını gündeme taşıyarak "Aslında 3 Kasım 2002 seçimiyle AKP sürecini de başlatan bizzat Devlet Bahçeli'dir. 28 Şubat süreci bitmiş değil 28 Şubat süreci devam ediyor" diye konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER