Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KUPADA HAKEMLER BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe-Beşiktaş ve Galatasaray-Teleset Mobilya Akhisarspor rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

KUPADA HAKEMLER BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Fenerbahçe´nin 19 Nisan Perşembe günü Beşiktaş´ı konuk edeceği müsabakayı Mete Kalkavan´ın yöneteceği bildirildi.

Derbide Kalkavan´ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ile Esat Sancaktar´ın yapacağı ifade edildi. Müsabakada dördüncü hakemliği ise Suat Arslanboğa´nın üstleneceği kaydedildi.

Açıklamada, kupada Galatasaray´ın 18 Nisan Çarşamba günü Teleset Mobilya Akhisarspor´u ağırlayacağı diğer karşılaşmada ise Barış Şimşek´in görev alacağı belirtildi.

Karşılaşmada, Şimşek´in yardımcılıklarını Mehmet Metin ile Mehmet Kısal´ın yapacağı, dördüncü hakemin ise Mustafa Öğretmenoğlu olacağı ifade edildi.

Mete Kalkavan´ın 7. derbisi

Süper Lig´de 2010-2011 sezonundan bu yana hakemlik yapan Kalkavan, daha önce 6 derbi yönetti.

Kalkavan, son derbisine ise 13 Ağustos 2016´da Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçında çıktı. Konya´daki maçı penaltılar sonunda kazanan Galatasaray, kupayı müzesine götürmüştü.

İstanbul bölgesi hakemi olan Kalkavan, daha önce bir kez Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde görev yaptı. 

Kalkavan´ın, 3 Mart 2013´te yönettiği kariyerindeki ilk derbisinde Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe´yi 3-2 yendi.

Mete Kalkavan, ligde bu sezon Beşiktaş´ın 2, Fenerbahçe´nin ise 4 maçını yönetti.

Beşiktaş, Bursaspor´u 2-1 yenerken, Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor´u 4-1, Antalyaspor´u 1-0, Evkur Yeni Malatyaspor´u 2-0 mağlup ederken, Gençlerbirliği ile (2-2) oynadığı maçtan beraberlikle ayrıldı.



Anahtar Kelimeler: KUPADA HAKEMLER BELLİ OLDU

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER