Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Küp sızdırmaya başladı

Ordu´da VİP salonuna alınmadığı için ?Vali itlik yapmıştır? diyen CHP´nin öfke küpü adayı, üç gün sonra kameralar karşısına geçerek ?Vali basitlik yapmıştır? dediğini belirterek büyük bir pişkinliğe imza attı. Yayınlanan bir videoda ise bir vatandaşın, ?C

Küp sızdırmaya başladı

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde birleştirici, kucaklayıcı bir imajla sahaya inen CHP´liler seçimden sonra kendilerine çizilen imajı koruyamadı. Zaman zaman halkla tartışan CHP´nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, 31 Mart sonrasında öfkesini kontrol etmekte güçlük çekmeye başladı. Son olarak Ordu Havalimanında VİP salonuna alınmadığı için valiye yönelik olarak ?vali itlik yapmıştır diye hakaret ettiği duyulan CHP adayı, üç sonra kameralar karşısına çıkarak kendini ?ben valiye basitlik yapmış dedim´ diye savundu. Öte yandan CHP´nin Bolu ve Mudanya Belediye Başkanları ise Suriyeli mültecilere dönük uygulamalarıyla gündeme gelmeye başladı. Tüm bunlar CHP´li belediyelerin işçi çıkarmalarına hız vermesiyle de birleşince kamuoyunda ?Küp sızdırmaya başladı´ yorumlarını da beraberinde getirdi.

3 GÜN SONRA GELEN BASİTLİK AÇIKLAMASI

Seçim çalışmaları kapsamında çıktığı Karadeniz turunda Ordu´ya giden CHP´nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu VİP salonuna alınmadı. Beraberindekilerle taşkınlık çıkaran CHP adayı valiye hakaret ettiği iddia edildi. Polis raporu ve yayınlanan görüntülerde ?Valiniz itlik yapmıştır? dediği duyulan CHP adayı iddiaları üç gün sonra cevapladı. Videolarda valiye yönelik hakareti net bir şekilde duyulan CHP adayı kendini şu sözlerle savundu: ?Ben o gün 20´ye yakın konuşma yaptım ve çok yoruldum. Ordu mitingimde de bazı kelimeleri çıkaramadığım herkes tarafından görüldü. Havalimanında da valiye yönelik basitlik yaptığını söyledi. Bazı kelimeleri çıkaramadığım için öyle anlaşılıyor.? CHP adayının özür dilemesi beklenirken aradan üç gün geçtikten sonra kameralar karşısına geçip ?Valiniz basitlik yapmıştır? dediğini belirterek görüntülere rağmen kendini savunmaya çalışması büyük bir pişkinlik olarak değerlendirildi.

Ayrıca geçtiğimiz günlerde seçim çalışmaları kapsamında Arnavutköy´de esnaf ziyaretinde bulunan CHP Adayı Ekrem İmamoğlu, bir esnafla tartışma yaşamıştı. Öfkesine hakim olamayan CHP adayı esnafa fiziki temasta bulunmuş ve ukala olmakla suçlamıştı.

CHP ADAYI: TEK İŞİNİZ İNANÇ

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu 31 Mart seçimlerinden önce de vatandaşlarla yaşadığı polemiklerle gündeme gelmişti. ´´CHP´ye vatan teslim edilmez´´ diyen vatandaşa, ´´senin fikrin yok sadece laf´´ diye cevap verdi. ´´CHP´nin insanların dini değerlerini hiçe saydığını´´ belirten vatandaşa, ´´sen git inancını gözden geçir tek işiniz inanç´´ diyerek alay etmesi de büyük tepki toplamıştı.

Devamı >>>



Anahtar Kelimeler: SIZDIRMAYA BAŞLADI

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER