Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

“Kudüs için hep birlikte”

3. Uluslararası Sendikalar Konferansı 22 Ekim’de Ankara’da gerçekleştirilecek

“Kudüs için hep birlikte”

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın başkanlığını yürüttüğü ‘Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği’ 22 Ekim günü Ankara’da “Kudüs İçin Hep Birlikte” temasıyla ‘3’üncü Uluslararası Sendikalar Konferansı’ gerçekleştirecek.

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın başkanlığını yürüttüğü, ‘Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği’ Hak-İş ve Memur-Sen konfederasyonlarının ev sahipliğinde 22 Ekim 2019 tarihinde The Green Park Otel Ankara’da “Kudüs İçin Hep Birlikte” temasıyla ‘3’üncü Uluslararası Sendikalar Konferansı’ gerçekleştirilecek.

 

ÖNEMLİ İSİMLERİN KATILMASI BEKLENİYOR

Saat 09.15’te başlaması planlanan konferansa Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-Filistin Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Hasan Turan’ın da katılarak bir konuşma yapması bekleniyor.

 

ÜÇ PANEL DÜZENLENECEK

Konferans kapsamında, “Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği’nin Uluslararası Forumlar ve Devletler Nezdindeki-Oynayacağı Roller” ve “Sendika ve İşçilerin Durumu ve Filistinli Sendikacıların ve İşçilerin Mücadelesine Nasıl Katkı Sağlanacağı” konulu üç panel düzenlenecek. Panellerin ardından sonuç bildirisi yayınlanıp protokol imzalanacak.



Anahtar Kelimeler: “Kudüs birlikte”

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER