Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kudüs halkının direnişinin desteklenmesi çağrısında bulunan

Atun: İşgal Rejimi Kudüs’ü Yahudileştirmeye Devam Ediyor

Kudüs halkının direnişinin desteklenmesi çağrısında bulunan

Filistin Enformasyon Merkezi'nden
Filistin Parlamentosu üyesi Kudüs milletvekili Ahmed Atun, İsrail’in Kudüs’e yönelik net planları olduğunu ifade ederek, işgal rejiminin Arap ve İslam ülkelerinin meşguliyetinden yararlandığını söyledi.
Atun, işgal rejiminin mevcut şartları Kudüs’teki Yahudileştirme planlarını hayata geçirmek için büyük bir fırsat olarak gördüğünü belirtti.
Kudüs halkının işgal rejiminin planlarına karşı koyduğunu kaydeden Atun, “Kudüs savunmasında birinci derecede onlara güveniyoruz” dedi.
Atun, Kudüslülerin mücadelede en önde olduklarına ve Yahudileştirme politikalarına karşı Kudüs’ün birlik ve bütünlük içinde olduğuna işaret etti.
Kudüslülerin ellerindeki tüm imkanlarla Yahudi yerleşimcilere ve İslami mekanlara baskınlarına karşı koymaları gerektiğini söyleyen Atun, Mescid-i Aksa’da nöbet tutma çağrısında bulundu.
Kudüs milletvekili, Filistin Yönetimi’nin Kudüs’ü kurtarma planı olması gerektiğini dile getiren Atun, Arap ve İslam ülkelerini de Kudüs’ün direnişini desteklemeye davet etti.
Atun, “Kudüs sadece Kudüslülerin mi? Ümmetin şerefini ve kutsal mekanlarını savunmak sadece Kudüslülerin görevi mi?” diye sordu.
İşgal rejiminin aşamalı olarak Mescid-i Aksa’yı zaman ve mekan bakımından bölme planında başarılı olduğuna dikkat çeken Atun, baskınlara katılan Yahudi yerleşimcilerin sayılarının artmasına karşı Mescid-i Aksa’nın avlusunda nöbet tutanların sayısının da artması gerektiğini bildirdi.

 @Copyright Filistin Enformasyon Merkezi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER