Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kritik toplantı sonrası Erdoğan’dan açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısı sona erdi. Erdoğan, toplantı sonrası açıklamalarda bulundu.

Kritik toplantı sonrası Erdoğan’dan açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında 14. 07. 2020 Pazartesi günü saat 16:50’de başlayan Kabine toplantısı, 1 saat 45 dakika sürdü.

Toplantı sonrası açıklama yapan Erdoğan, "Salgının zirve dönemini alnımızın akıyla geride bıraktık" dedi. Erdoğan, Ayasofya konusunda "Müzeden camiye döndürülerek, vakfiyesindekine uygun halde hizmet vermeye başlaması sevindirmiştir. Ayasofya'yı kiliseden değil müzeden camiye dönüştürüldüğünün altını çizmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

İşte Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:

* Bugünkü (14. 07. 2020) toplantımızda, üzerinde durduğumuz konunun başında corona virüsü salgını geliyor. Türkiye, başarılı bir mücadele ortaya koymuştur.

“SALGININ ZİRVE DÖNEMİNİ GERİDE BIRAKTIK”

* Sağlık hizmetleri başta olmak üzere, her alanda milletimizin her ihtiyaçlarını karşılayan bir sistemle süreci yönettik. Ne güvenlikte zafiyete ne de herhangi bir konuda mağduriyete meydan verdik. Salgının zirve dönemini alnımızın akıyla geride bıraktık.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER