Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KORUYUCU GÜVENLİK DÜN GECEYAPTIĞI BASKINLARDA 4 HAMAS MENSUBUNU TUTUKLADI

Batı Yaka güvenlik birimleri siyasi baskılarını Ramazan ayında da sürdürüyor.

KORUYUCU GÜVENLİK DÜN GECEYAPTIĞI BASKINLARDA 4 HAMAS MENSUBUNU TUTUKLADI

KORUYUCU GÜVENLİK DÜN GECEYAPTIĞI BASKINLARDA 4 HAMAS MENSUBUNU TUTUKLADI

 

Batı Yaka´da İslamî Direniş Hareketi (Hamas)´ın liderlerine ve mensuplarına karşı son iki günde artırdığı baskı ve operasyonlar kapsamında Koruyucu Güvenlik birimi dün gece Ramallah´ın Silvad beldesinde 4 Hamas mensubunu tutuklarken, beşinci kişiyi ise halkın tepkisi nedeniyle tutuklamaktan vageçti.

Görgü şahitlerinin ifadesine göre Filistin Yönetimi´ne bağlı Koruyucu Güvenlik biriminden çok sayıda kişi gece geç saatlerde beldeye baskın yaptı ve Rami Nebil Hamid (30), Muhammed İsam Hamid (32), Muaz Salih Hamid (27) ve Ahmed Yasin Şebravi´yi tutukladı. Bu dört isim daha önce Siyonist zindanlara girmiş ve Özgürlerin Vefası´yla salıverilmiş eski esirlerdir.

Aynı güçler kendisini tutuklamak için Mahir Nadir Hamid´ın (28) evini de bastı. Ancak komşuların araya girmesi ve tepki göstermesi üzerine onu almaktan vazgeçti ve ailesine Ramallah´taki merkeze gelip ifade vermesi gerektiğini söyledi.

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)´ın liderlerine ve mensuplarına karşı Batı Yaka´da Perşembe günüden beri operasyon düzenleyen Abbas´a bağlı güçler, şimdiye kadar 100´den fazla kişiyi tutukladı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER