Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Korona salgınında ikinci dalga mı yaşanıyor?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrasında açıklama yaptı. Bakan, şu anda ikinci dalganın yaşanmadığını söyledi.

Korona salgınında ikinci dalga mı yaşanıyor?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrasında açıklama yaptı. Bakan Koca, yaptığı açıklamda şu an için ülkemizde ikinci korona virüs salgınında ikinci dalganın yaşanmadığını söyledi.

Bakan Koca "1 Haziran'da başlayan normalleşme süreci yakında 1 ayını dolduracak. Koronavirüs salgını konusunda hak edilmiş, dayanağı sağlam bir iyimserlik içindeyiz. Kontrol dışı olayları hariç tutarsak, bugünkü hayatımız tedbirlere bağlı kalarak planlarımızı uygulayacağımız bir hayattır. Kontrollü sosyal hayatla hayat kalitemiz daha da artacaktır. Kontrol dışı gelişmeleri ayrı tututarsak, önümüzdeki günlerin bu yaz günleri gibi aydınlık olacağına güçlü gerekçelerimiz var." ifadelerinde bulundu.

Korona virüs vakalarındaki artış ile ilgili Bakan Koca, "İkinci dalgayı yaşamadığımızı rahat söyleyebiliriz. Birinci dalganın etkilerini görüyoruz." dedi.

YKS içinde uyaruda bulunan Bakan "Yığılmanın daha az olacağını umuyoruz. Ailelerin sınav merkezinin uzağında beklemelerini, gruplar oluşturmamalarını rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER