Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Koray Aydın'dan AKP ve MHP'ye Cem Uzanlı ve Doğu Perinçekli salvo

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, partisinin düzenlediği programda AKP ve MHP'nin Cumhur İttifakı'na Cem Uzan ve Doğu Perinçek'in katıldığını söyledi.

Koray Aydın

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, Rize'de partisinin düzenlediği programında dikkat çeken bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmasında AKP ve MHP'nin Cumhur İttifakı'nı eleştiren Aydın "Sizden olmayanlara terörist derken hiç mi Allah'tan korkmuyorsunuz. Daha düne kadar İP, FETÖ'cü terörist diyorlardı, sizler terbiye ettiniz" dedi.

Diğer taraftan AKP ve MHP tarafından sürdürülen Cumhur İttifakı'nın ciddi oy kaybı yaşamasından ötürü ittifaka Cem Uzan ve Doğu Perinçek'in dahil edildiğini vugulayan Aydın, "Bugün Cumhur İttfakı'na Cem Uzan, Perinçek katıldı. Kızmayın, gülümseyin. Bu dörtlü bir araya gelerek küçük ortakla beraber finali yapacaklar" diye konuştu.

Ayrıca konuşmasında cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini de eleştiren Koray Aydın “Türkiye bu sistemle yönetilemez. Bir arada olursak güçlü oluruz, yanlış iş yapanlar hizaya gelirler. Ucube sistemle Türkiye nereye kadar gidecek; bu millet uyandı artık. Gün gelir birileri hesap sorar. AK Parti dönemi kapanmıştır. Şimdi üyelerimizle seçime gireceğiz ve birinci parti olarak seçimden çıkacağız” diye ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Koray Aydın' ' Uzanlı Perinçekli salvo

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER