Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Konya Tabip Odası Başkanı AK Parti’den istifa etti: “İlme verilen değerin en yetkili ağızdan sıfırlanması biz hekimleri derinden üzmüştür”

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin "Birçok problemi olan hekimleri sadece ücrete indirerek halkın önüne atılması, sağlıkta şiddeti arttıracak düşüncesindeyim.

Konya Tabip Odası Başkanı AK Parti’den istifa etti: “İlme verilen değerin en yetkili ağızdan sıfırlanması biz hekimleri derinden üzmüştür”

Konya Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Çetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tıp doktorlarıyla ilgili söylediği “Varsın gidiyorlarsa gitsinler. Bizler de üniversiteleri yeni bitiren doktorlarımızı buralarda istihdam eder, bunlarla yola devam ederiz” sözleri nedeniyle üyesi olduğu AK Parti’den istifa etti.

Eyüp Çetin’in AK Parti Konya Selçuklu İlçe Başkanlığı’na verdiği istifa dilekçesi şöyle:

“Sayın AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımızın dün külliyede yaptığı hekimlik mesleğini itibarsızlaştırmaya dönük konuşma, birçok problemi olan hekimleri sadece ücrete indirerek halkın önüne atılması, sağlıkta şiddeti arttıracak düşüncesindeyim.

“Partinizin üyesi olarak ‘İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın düşüncesinden ‘Şehir hastanelerimizin içinde profesör ve uzman olmazsa olmasın asistanlarla götürürüz’ mantığına evrilerek kıdem, bilgi ve ilme verilen değerin en yetkili ağızdan sıfırlanması biz hekimleri derinden üzmüştür.

“Konya Tabip Odası Başkanı olarak bu talihsiz konuşma nedeni ile üyesi bulunduğum partinizden istifa ediyorum. Gereğinin yapılmasını rica ederim.”



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER