Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Köklü Değişim Yayıncılık'tan Çocuklar için Güzel Hikayeler..

Köklü Değişim Yayıncılık küçük okurlarını da unutmadı! Yayınevi, çocuklar için 10 kitapçıktan oluşan bir hikâye seti hazırladı.

Köklü Değişim Yayıncılık

Köklü Değişim Yayıncılık küçük okurlarını da unutmadı!

Yayınevi, çocuklar için 10 kitapçıktan oluşan bir hikâye seti hazırladı.

Okul öncesi ve ilkokul seviyesindeki çocuklarımız için hazırlanan kitapçıkları sadece çocuklar değil, büyükler de heyecanla okuyacaklar.

Okul öncesi çocuklar için hazırlanan ve ilk hikâye kitabı olan;

“Dağlara Buğday Serpin”de bizlere, İslâm toplumunda insanların yanı sıra vahşi hayvanların da ihtiyaçlarının gözetildiğinin güzel bir örneği anlatılıyor.

“Kuşun Babası Küçük Zeyd” başlıklı kitapta Rasulullah Efendimizin küçük Zeyd’le olan sohbetini ve Efendimizin çocukların duygularına ne kadar önem verdiğini öğreniyorlar.

Müslüman yöneticilerin geçmişte İslâm ümmetinin yardım çığlıklarına nasıl da karşılık verdiklerini “Mazlumların Sesi Halife Mu’tasım” kitabında,

Takvayı, teslimiyeti, tevhidi ise “Kâinatın İzinde Hz. İbrahim” adlı kitabı sade bir dille çocuklarıa öğretecek.

İlkokul seviyesi için hazırlanan kitaplardan;

“Hasan Onbaşı’nın Ömürlük Nöbeti”nde ise Osmanlı askerinin Kudüs sevdasına şahit olurken,

“Gerçek Dost Hz. Ebubekir” kitabında da hakiki dostluğun nasıl olması gerektiğinin örneklerini görmekteyiz.

Köklü Değişim Yayıncılığın bir diğer kitabı da, “Gemileri Yakan Komutan”da, İslâm ordularının Allah rızasını kazanmak için sınırları nasıl zorladıklarını, bu uğurda ölümü nasıl göze aldıklarını heyecanla okuyacak,

Geçmişte Müslüman annelerin nasıl takvalı evlatlar yetiştirdiğinin muhteşem bir örneğini “Saçlarını Kesip Allah Yoluna Gönderen Kadın” kitabında bulacaksınız.

Ayrıca “Muzaffer Komutan Ahnef bin Kays”ın Peygamber Efendimizin müjdesine nail olmak için cihat meydanlarındaki kahramanlıklarını ve

“Peygamber Sevdalısı Fahreddin Paşa”nın muhteşem Kâbe müdafaasını da  bu kitaplarda imrenerek ve duygulanarak okuyacabileceksiniz.

Köklü Değişim Yayınlarına bu değerli eserlerinden sipariş vermek için, m.me/kokludegisimyayinlari bağlantısına tıklayarak mesaj gönderebilirsiniz..



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz