Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına Ümmü Gülsüm damga vurdu! Ümmü Gülsüm Genç 'Hiçbir engel bu gülüşle baş edemez' dedirtti....

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına cumartesi akşamı konuk olan Ümmü Gülsüm Genç, azmiyle herkesi kendisine hayran bıraktı.

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına Ümmü Gülsüm damga vurdu! Ümmü Gülsüm Genç

İKİZ KARDEŞLERİNİN EĞİTİMİ İÇİN KATILDI

Yarışmaya Artvin'den katılan ve Atatürk Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünden mezun olan Genç, kazandığı ödülü ikiz kardeşlerinin eğitimi için kullanacağını söyledi. Ümmü Gülsüm Genç, programda 250 bin liralık soruya kadar geldi ve 125 bin lira kazandı. Ekran başındakiler heyecanla Ümmü Gülsüm'ün performansını takip etti.

 

'İÇİMİZİ ISITTIN'
Ümmü Gülsüm'ün başarısı, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Birçok kişi, sosyal medyada Genç hakkında yorum yaptı.

HİÇ BİR ENGEL BU GÜLÜŞLE BAŞ EDEMEZ

Şebnem Bursalı: Aklına yüreğine gönlüne sağlık Gülsüm. Hiçbir engel hedefe giden yola engel değil, bunu o sıcacık, kocaman gülüşünle ve başarınla gösterdin. Tebrikler ve teşekkürler.

Sercan Eyioğlu: Bir sabah uyanıyorsun ve dünyadaki güzelliklerin hâlâ var olduğunun farkına varıyorsun. İşte hayatımda bir gün bir kadın olacak ise böyle olmalı. Lâl olsa dili gülüşü ile konuşmalı...#kim milyonerolmakister.

Cemal Yeniacu: İçimizi ısıttı o güzel gülüşün. Mutluluğun ve sevincin daim olsun. #Gülsün Prof. Dr. Ali Gür: Sevgi dolu tavırları, içimizi ısıtan gülen yüzü ve azmi ile bütün engelleri aşan #gülsün kızımızı tebrik ediyorum... Demet Akalın: Çok kazan yaaaaa #kimmilyonerolmakister

BAŞKAN ERDOĞAN ÜMMÜ GÜLSÜM GENÇ İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonucu konuşamayan 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç ile sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak görüştü.

Kaynak: sabah.com.tr



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER