Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kılıçdaroğlu'nun hareketi CHP'de tartışıldı: Gördüler ki öyle değil

Kılıçdaroğlu'nun bütçe görüşmelerinde yaptığı el hareketi için CHP MYK'da yapılan değerlendirmede, "Öyle bir hareket değil o. Beden dilinde konuşurken kendimizi ifade ediyoruz" denildi.

Kılıçdaroğlu

CHP'nin Meclis Genel Kurulu’ndaki bütçe görüşmelerinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun tartışma yaratan el hareketi CHP MYK'da da tartışıldı. Milliyet'te bugün yer alan Mehtap Gökdemir imzalı habere göre toplantıda, "Görüntüler izlenince onlar da gördüler ki öyle bir hareket değil o. Beden dilinde konuşurken kendimizi ifade ediyoruz" değerlendirmesi yapıldı.
 
Kılıçdaroğlu başkanlığında dün Parti Genel Merkezi’nde yapılan CHP MYK toplantısında, Mersin mitingi, bundan sonraki miting programı ve Kılıçdaroğlu’nun Genel Kurul'daki bütçe konuşması değerlendirildi. Edinilen bilgiye göre CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu toplantıda, Mersin mitinginden "memnun olduğunu" ifade etti. Sonraki miting takvimini belirleyecek bir komite oluşturuldu. İkinci mitingin yılbaşından sonra Kocaeli'de yapılabileceği ancak kesin karar verilmediği belirtildi.

'GÖRDÜLER Kİ ÖYLE DEĞİL' 

Kılıçdaroğlu’nun bütçe konuşmasında yaptığı ve tartışmalara yol açan el hareketine ilişkin ise toplantıda, "Görüntüler izlenince onlar da gördüler ki öyle bir hareket değil o. Beden dilinde konuşurken kendimizi ifade ediyoruz" değerlendirmesi yapıldı



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER