Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kılıçdaroğlu'nun aday olurum çıkışı soruldu! Karamollaoğlu'ndan cevap

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam katıldığı bir yanında 'İttifak kabul ederse cumhurbaşkanı adayı olurum' çıkışına Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu cevap geldi.

Kılıçdaroğlu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bugün partisinin genel merkezinde açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu basın toplantısının ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün akşam Haber Global'de cumhurbaşkanı adayı olabileceğinin sinyalini verdi ve “İttifak kabul ederse sorun yok” dedi. Karamollaoğlu'na Kılıçdaroğlu'nun sözleri soruldu. Saadet Partisi lideri  Karamollaoğlu, “Şu anda bir cumhurbaşkanı adayının belirlenmesinin erken olduğu kanaatindeyim.” dedi. 

ERKEN OLDUĞU KANATİNDEYİM

Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında 2021'in Türkiye için her anlamda zor bir yıl olduğunu vurguladı. Karamollaoğlu, açıklamasının ardından bir gazetecinin, “Kılıçdaroğlu'nun adaylığını uygun görüyor musunuz?" sorusuna, “Ben bunun için geçmişte ifadede bulunmuştum. Şu anda bir cumhurbaşkanı adayının belirlenmesinin erken olduğu kanaatindeyim. Zamanı geldiğinde bu istişarelerle karara bağlanır. Sayın Cumhurbaşkanı, 'seçim, zamanında yapılacak' diyor. Zamanında da olabilir, erken de olabilir ama seçim kararı alındıktan sonra hızla bir cumhurbaşkanı adayı veya birkaç cumhurbaşkanı adayı ortaya çıkabilir.” diyerek cevap verdi.

SİSTEMİN NASIL DEĞİŞECEĞİ KONUSUNDA GÖRÜŞMELER YAPILIYOR

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi ile Demokrasi ve Atılım Partisi'nin Millet İttifakı'na katılacağı ve ittifakın adının 'Büyük Millet İttifakı' olacağı iddialarının hatırlatılması üzerine ise, “Bir ittifak olsun olmasın ama önemli konu, bugünkü sistemin mutlaka değişmesidir. Bu sistemin nasıl değişeceği konusunda da bu arkadaşlarımızın katılımıyla birtakım görüşmeler zaten yapılıyor. Ama bu ittifak manasında değil. Nasıl bir sistem kurulsun, nasıl kararlar süratle alınabilsin, o görüşmeler yapılıyor. Bunun da faydalı olduğu kanaatindeyim. Zaten böyle bir dirsek teması var.” ifadesini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER