Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kılıçdaroğlu'ndan yüzde 48'lik zamma tepki: TOBB Başkanıyla görüşmeye gidiyorum

CHP lideri Kılıçdaroğlu, enerjiye yapılan yüzde 48'lik zamma tepki göstererek, bugün saat 17.00'de TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşeceğini açıkladı.

Kılıçdaroğlu

Döviz kurlarındaki yükselişin ardından Ekim ayında Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'nu ziyaret ederek endişelerini dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'daki kritik görüşme sonrası, ''Zam yağmuru gelecek, her alanda ciddi sorunlar çıkabilir. Kara kış fonu oluşturulması gerektiğini ifade etmiştim. Fakirin hakkını hukukunu korumak açısından bir fonun oluşturulması gerektiğini ifade ettim.'' açıklamasında bulunmuştu.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, bu kez de enerji gelen yüzde 48'lik zammın ardından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıolu ile görüşeceğini duyurdu.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Saray, enerjiye %48 zam yapıp yükü sanayiye yıktı. Buna sessiz kalmayacağım. Türkiye'nin işletmelerini korumak için birlikte ne yapabileceğimizi konuşmak üzere saat 17.00'de TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile görüşmeye gidiyorum.'' ifadelerini kullandı.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER