Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KILIÇDAROĞLU'NDAN ERDOĞAN'A TANK PALET ÇIKIŞI! PARAYI BULDUM SATMA!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sakarya 'Tank Palet Fabrikası'nın satılmaması için 50 milyon dolar parayı bulduğunu açıkladı.

KILIÇDAROĞLU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Sakarya Tank Palet Fabrikası'nın özelleştirilmesiyle ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Sakarya Tank Palet Fabrikası'nın 50 milyon dolarlık modernizasyon gerekçesiyle özelleştirildiğine ilişkin açıklamasına CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Vazgeç, 50 milyon doları ben bulurum" demişti.

'Sakarya Tank Palet Fabrikası'yla ilgili yeni bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Tank palet fabrikasını Katar'a vermekten vazgeç, 1 ay içinde 50 milyon doları ben bulmazsam siyaseti bırakacağım, dedim. Şimdi süreyi kısaltıyorum. Çünkü yurt dışında ciddi bir servet sahibi olan, birisi telefon etti. Dedi ki 'neden 1 ay diyorsun, 24 saat içinde o 50 milyon doları ben veririm' dedi" şeklinde ifade etti.

'Sakarya Tank Palet Fabrikası' için 50 milyon dolarlık parayı bulunduğunu belirten Kılçdaroğlu, "Tank palet fabrikasını neden götürüp başka bir orduya satıyorsun. '50 milyon dolar para bulamadık onun için' diyor. Söyledim miting meydanlarında. Tank palet fabrikasını Katar'a vermekten vazgeç, 1 ay içinde 50 milyon doları ben bulmazsam siyaseti bırakacağım, dedim. Aynı şeyi şimdi de söylüyorum ama süreyi kısaltıyorum. Çünkü geçen yurt dışında ciddi bir servet sahibi olan, orada iş dünyasının önemli isimlerinden olan, fabrikası, mağazaları olan birisi telefon etti. Dedi ki 'neden 1 ay diyorsun, 24 saat içinde o 50 milyon doları ben veririm' dedi. Ben ülkemi seviyorum, ben bu ülkede yetiştim, bu ülkenin topraklarında yetiştim. Bu ülkenin havasını teneffüs ettim, suyunu içtim. 50 milyon doları ben veriyorum. Katar'a o fabrikayı vermesinler'. Şimdi söylüyoruz, vazgeçin diyoruz ama vazgeçmiyorlar. Neden vazgeçmiyorlar?, Neden satıyorlar? Hangi gerekçe ile satıyorlar?" diye konuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER