Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kılıçdaroğlu'ndan CHP İstanbul İl Başkanlığı saldırısı hakkında açıklama: Kimse üzülmesin, bu ülkeye baharı getireceğiz

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik silahlı saldırıyla ilgili, açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'na yönelik silahlı saldırıyla ilgili, "Arkadaşlar hiç kimse merak etmesin kimse karamsarlığa kapılmasın, emin olun 15 Mayıs'ta bu ülkeye baharı getireceğiz, huzuru getireceğiz" dedi. 

Kılıçdaroğlu, bugün DSP Genel Başkanı Önder Aksakal'ı ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyareti sonrası DSP Genel Merkezi'ne gitti. Kılıçdaroğlu'nu kapıda DSP Genel Başkanı Aksakal karşıladı. İki lider, DSP Genel Merkezi'nde görüştü.

Görüşmenin ardından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "15 Mayıs'ta yeni bir Türkiye'ye uyanacağız. Huzuru, farklı düşüncelere saygıyı, dayanışmayı ve karşılıklı söylenenlerin ne kadar sağlıklı dinlendiğini göreceğiz. Bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Kılıçdaroğlu, İstanbul İl Başkanlığı'na saldırıyla ilgili de, "Arkadaşlar hiç kimse merak etmesin kimse karamsarlığa kapılmasın, emin olun 15 Mayıs'ta bu ülkeye baharı getireceğiz, huzuru getireceğiz. Bu tür olaylar olmayacak, olayları yaratanlar da sürat ile yakalanıp yargılanacaklar kimse üzülmesin. Biz üzülmüyoruz ama tabii böyle bir olayın olmaması bizim arzularımızdan birisi. Bu olmayacak bir daha Türkiye'de" diye konuştu.

Aksakal ise şunları söyledi:

"Demokrasinin en güzel yanı partilerin iletişimi sağlıklı yürütülmesi. Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Demokrasi geleneklerimizi yakışır olması temenni ediyorum. Onursal genel başkanımız Bülent Ecevit'ten aldığımız emekten yana politikalarınızla, çalışmalarımızı yürütüyoruz. 14 Mayıs seçimlerini bir önceki seçimlerden ayıran, günümüzde yaşadığımız hadisleri değerlendirdiğimiz en önemli özellik, küresel emperyalistlerin ve kadim Türkiye arasındaki bağ. Genel Başkanımıza, Sayın Cumhurbaşkanı adayımıza başarılar diliyorum." 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER