Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KILIÇDAROĞLU’NDAN ABDULLAH GÜL AÇIKLAMASI: ADAYLIK SÖZÜ VERDİ Mİ?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi için kendisinin Abdullah Gül’e 'adaylık sözü' verdiği iddialarına cevap verdi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN ABDULLAH GÜL AÇIKLAMASI: ADAYLIK SÖZÜ VERDİ Mİ?

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, dünkü köşe yazısında 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e 'adaylık sözü' verdiğini iddia etmişti. Selvi, Kılıçdaroğlu’nun kendisini arayarak, "Cumhurbaşkanı adaylığı için kimseye söz vermedim" dediğini aktardı.

Selvi, bugünkü köşe yazısında Kılıçdaroğlu’nun adaylık tartışmalarından memnun olmadığını ifade etti. Selvi yazısında, “Cumhurbaşkanlığı seçimine daha 4 yıl olmasına rağmen tartışmalar sürüyor. Muharrem İnce şimdiden Cumhurbaşkanı adayı olduğunu ilan etti. Çiçeği burnunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ismi ise İstanbul’dan ziyade Cumhurbaşkanlığı için konuşuluyor. Peki Kılıçdaroğlu bunu nasıl karşılıyor? Kılıçdaroğlu’nun sesi tam bu noktada biraz yükseldi. Rahatsız olduğu belliydi. ‘Asla doğru bulmuyorum. Bugünden Cumhurbaşkanlığını tartışmak doğru değil” ifadesini kullandı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER