Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kılıçdaroğlu ve Akşener'den ortak basın toplantısı

CHP ve İYİ Parti genel başkanları ortak basın toplantısı düzenledi. İki lider Türkiye'nin tek kişinin iki dudağı arasında olduğunu, yönetilemediğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın MHP'ye teslim olduğunu söyledi.

Kılıçdaroğlu ve Akşener

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret etti. İki lider ziyarette düzenledikleri basın toplantısında gündemdeki gelişmeleri değerlendirerek, 

Kılıçdaroğlu Türkiye'nin yönetilemediğini belirtirken, Akşener de Erdoğan'ın da reform açıklamalarının ardından gelen tepkileri göğüsleyemediğini söyledi. 

Organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik tehdidinin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından sahiplenildiğini ve bunun bir siyasetçinin böyle bir kişinin sözlerini savunması açısından Cumhuriyet tarihinde bir ilk olduğunu belirten İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Muhtemelen, partili cumhurbaşkanlığı sistemini sayın Erdoğan çok istedi ama kazın ayağının öyle olmadığı anlaşıldı. Bahçeli çıkıp erken seçim çağrısı yapsa vaziyetleri kötü, yarın daha da kötü olacak. Arkadaşlar açısından yandı gülüm keten helva" dedi.

AYRINTILAR GELİYOR...



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER