Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kılıçdaroğlu ‘Kürdistan’ lafından rahatsız oluyormuş!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir soru üzerine, “Kürdistan lafından ben de rahatsız oluyorum. Benim ağzımdan hiç bugüne kadar böyle bir şey duydunuz mu?” şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu ‘Kürdistan’ lafından rahatsız oluyormuş!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Elmadağ Belediyesi tarafından Hanedan Düğün Salonu’nda dün düzenlenen programda, katılımcılardan rahatlıkla her soruyu sormalarını istedi.

Kılıçdaroğlu, katılımcılara hitaben “Benimle ilgili, partiyle ilgili, ekonomiyle ilgili ne geliyorsa aklınıza rahatlıkla sorun, söyleyeyim. Birbirimizi tanımamız lazım. Birbirimizi daha iyi tanımamız gerekiyor ve açıkça söyledim, helalleşmemiz lazım. Oturalım, helalleşelim.” İfadelerini kullandı.

Kürdistan lafından ben de rahatsız oluyorum”

Daha sonra bir kişinin CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na, “Kimileri ‘Kürdistan’ diyor rahatsız oluyor musunuz?” sorusuna yanıt olarak “Kürdistan lafından ben de rahatsız oluyorum. Benim ağzımdan hiç bugüne kadar böyle bir şey duydunuz mu?” ifadelerini kullandı.

“İki kırmızı çizgimiz var, birincisi vatan, ikincisi bayraktır”

Konuşmasına devam eden Kılıçdaroğlu, “İki kırmızı çizgimiz var, birincisi vatan, ikincisi bayraktır. Bunlar bizim kırmızı çizgimizdir. Bunun dışında herkesle otururuz, konuşuruz. Niye konuşmayalım? Bayrak bizim bayrağımız, vatan da bizim vatanımız. Dolayısıyla bu bayrak altında vatanımızda huzur içinde yaşamak istiyoruz. Beraber yaşamak istiyoruz, birlikte yaşamak istiyoruz.” dedi.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER