Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kılıçdaroğlu, grup kürsüsüne veda etti: 'Meral Hanım'ın arada ülkücü damarı tutar

Partisinin grup toplantısında konuşan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Grup kürsümüze veda etmek için bugün buradayım" dedi. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa ise devam edeceği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu, grup kürsüsüne veda etti:

Partisinin grup toplantısında konuşan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Grup kürsümüze veda etmek için bugün buradayım" dedi. Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığa ise devam edeceği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu konuşmasında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgilli "Meral Hanım merttir. Yeri geldiğinde masaya yumruk vurmasını da çok iyi bilir. Arada bir ülkücü damarı tutar, bunu da gayet iyi bilirim." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan söz ederken 'evladım' derken ABB Başkanı Mansur Yavaş için ise 'dostum' ifadesini kullandı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Kemal Kılıçdaroğlu, grup kürsüsünü bırakacağını söyledi. Kılıçdaroğlu sözlerine, "Kısa bir konuşma yapacağım. Huzur içinde yaşamanızı isterim. Dostluğun kadim olmasını isterim" diyerek başladı.

"KÜRSÜYE VEDA ETMEK İÇİN BURADAYIM"

Kılıçdaroğlu, CHP grup kürsüsüne veda kararını şöyle duyurdu:

“Bugün çok kısa bir konuşma yapacağım. Grup kürsümüze veda etmek için bugün buradayım. Bu satırları kaleme almak benim için de hiç kolay olmadı. Tüm yaşanmışlıklarımızı ardına bırakarak bu kürsüye veda etmek pek de kolay olmuyor.”

"MERAL HANIM MERTTİR, ARADA ÜLKÜCÜ DAMARI TUTAR"

Kılıçdaroğlu'nun, masadan kalkan ve 3 gün sonra geri dönen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'le ilgili sözleri ise dikkati çekti:

“Meral Hanım merttir. Büyük mücadeleler veriyor. Ana kucağını da çok iyi bilir, yeri geldiğinde masaya yumruk vurmasını da. Ona müteşekkir olduğumu bütün arkadaşlarımın bilmesini isterim. İlk görüş ayrılığında kendisini tanımayan insanlar söylenmemesi gereken şeyleri söylediler. Vallahi hiç tanımamışsınız. Arada bir ülkücü damarı tutar, bunu da gayet iyi bilirim.”

"İMAMOĞLU EVLADIM, MANSUR YAVAŞ DOSTUM"

Kılıçdaroğlu, birlikte yol yürüyeceklerini söylediği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş hakkında ise şunları kaydetti:

"Bu kürsüde söylemiştim ve tam karşımda oturuyordu. Evladım Ekrem İmamoğlu. Yıllardır çokça omuz omuza verdiğimiz, birbirimizi kollayıp koruduğumuz, en zor zamanlarda birbirimizden güç aldığımız dostum Mansur Yavaş."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER