Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı mı oluyor? Dikkat çeken yazı

HaberTürk yazarı Kübra Par, bugünkü yazısında Kemal Kılıçdaroğlu cephesinde hareketlilik olduğunu kaleme aldı.

Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı mı oluyor? Dikkat çeken yazı

HaberTürk yazarı Kübra Par, bu hafta CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu’nun kanadında bir hareketlilik gözlemlediğini yazarak, "Cumhurbaşkanı adayı olmayı aklına koydu mu?” diye sordu.

"İki gelişme bunun sessiz işaretleri gibiydi"

Öte yandan Kübra Par yazısında, “Bu hafta yaşanan iki gelişme bunun sessiz işaretleri gibiydi. CHP Parti Meclisi’nde dikkat çekici bir karar alındı. Kılıçdaroğlu milletvekillerine kalabalık heyetler halinde sahaya inmeleri ve kanaat önderleriyle görüşmeleri için talimat verdi. Ayrıca 'Sen Varsan Biz Varız' kampanyası adı altında İstanbul’da 7 bin kişilik bir ekiple ev ziyaretlerine başlıyorlarmış. Eğer ki bu tüm Türkiye’ye yayılacak yeni bir hamle ise demek ki CHP sahayı boş bıraktığının nihayet farkına vardı." görüşünü dile getirdi.

Par, "Diğer gelişme de geçtiğimiz gün Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Hanım ile birlikte bir apartman görevlisini ziyaret etmesi ve sohbetlerinin uzun uzun medyaya servis edilmesiydi. O ziyaret bana Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul seçimleri öncesinde iftar için dar gelirli insanların evlerine misafir olduğu sahneleri hatırlattı." yazdı.

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER