Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kılıçdaroğlu açıkladı: HDP, Millet İttifakı’na katılacak mı?

Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP, HDP ile bir ittifak düşünüyor mu?" sorusuna, "Hayır. Zaten şu aşamada bir ittifak arayışı diye bir şey yok. Sonuçta bizim geçmişte kurduğumuz bir Millet İttifakı var" şeklinde cevap verdi.

Kılıçdaroğlu açıkladı: HDP, Millet İttifakı’na katılacak mı?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Haber Global TV'de yayınlanan "Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum" programına katıldı.  Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının başında Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan savaş haline değindi. Geçtiğimiz 30 yıllık süreçte Karabağ sorununun çözülemediğini ifade eden Kılıçdaroğlu Azerbaycan'ın vatan toprağını koruduğunu ve Türkiye'nin her zaman Azerbaycan'ın yanında olduğunu söyledi. 

MUHARREM İNCE AÇIKLAMASI

Kemal Kılıçdaroğlu konuşmasının devamında ayrıca çok sayıda gündem başlığını ele aldı. Bu başlıklardan bir tanesi de Muharrem İnce oldu.  Sunucunun sorduğu sorulara yanıt veren Kılıçdaroğlu, kendisine sorulan Muharrem İnce'yle son günlerde oturup konuştunuz mu? sorusuna yanıt verdi. Bu soruya Kılıçdaroğlu, hayır, ne zaman randevu istediyse verdik cevabını verdi. 

Muharrem İnce'nin başlattığı Memleket Hareketine de değinen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bu hareketten rahatsız olmadığını, İnce'nin önemli konuları gündeme getirdiğini söyledi.

HDP İLE CHP İTTİFAKI OLACAK MI?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ayrıca CHP'nin HDP ile ittifak kurup kurmayacağına ilişkin ise şu sözleri kullandı.  "Hayır. Zaten şu aşamada bir ittifak arayışı diye bir şey yok. Sonuçta bizim geçmişte kurduğumuz bir Millet İttifakı var. Bu Millet İttifakı yerel yönetimlerde yoktu. Yasal olarak milletvekili seçimlerinde vardı. Şu anda ortada bir seçim yok, herhangi bir şey yok."



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER