Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kılıçdaroğlu-Davutoğlu görüşmesine AK Parti’den yorum: İstikşafi görüşmeler başlıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile yapacağı görüşme için, “Yarım kalan istikşafi görüşmeler yeniden başlıyor.

Kılıçdaroğlu-Davutoğlu görüşmesine AK Parti’den yorum: İstikşafi görüşmeler başlıyor!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yeni parti kuran eski başbakan Ahmet Davutoğlu’nu bugün Gelecek Partisi genel merkezinde ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileğinde bulunacak. İki lider görüşme sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan bu görüşmeyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 7 Haziran 2015 seçimleri sonrası tek başına iktidar olma çoğunluğunu kaybeden AK Parti’nin CHP ile yürüttüğü görüşmelere gönderme yaparak değerlendirmede bulundu. Turan, “Yarım kalan istikşafi görüşmeler yeniden başlıyor. Erdoğan’ı ve milli devlet politikasını tasfiye etmek anlayışındaki adımları Allah biliyor, millet görüyor” dedi.

7 Haziran seçimleri sonrası AK Parti ile CHP arasında yürütülen görüşmeler “istikşafi görüşmeler” olarak nitelendirilmiş ve sonuçsuz kalmıştı.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER