Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kemal Özkiraz'dan Bozdağ yorumu: Her şey Soylu için

Adalet Bakanlığı'nda değişimi 'her şey Soylu'ya göre hazırlanıyor' diye yorumlayan Kemal Özkiraz: "Erdoğan dönemi çoktan bitti."

Kemal Özkiraz

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, gece yarısı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Adalet Bakanlığında yapılan Abdulhamid Gül-Bekir Bozdağ değişikliğini yorumladı. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin zoru ile değişiklik olduğunu vurgulayan Özkiraz, "Her şey Soylu için" dedi.

Sosyal medya hesabı üzerinden yorum yapan Özkiraz, "AKP artık dağılma sürecinin en sonunda. Erdoğan dönemi çoktan bitti. Her şey Süleyman Soylu'ya göre hazırlanıyor" iddiasında bulundu. 

Özkiraz'ın yorumu şu şekilde:

"AKP artık dağılma sürecinin en sonunda. Her şey Süleyman Soylu'ya göre (muhtemelen de Bahçeli zoru ile) hazırlanıyor. Erdoğan dönemi çoktan bitti AK Parti dönemi ise ilk seçime kadar uzatmalarda. İlk seçim ise Bahçeli/Soylu kurgusu tamam olduğunda ...

Siz Erdoğan'a bakanlık yapmanın ne büyük bir eziyet ne büyük bir yük ne büyük bir ceza olduğunu bilseydiniz, görevden af talepleriyle gerçekten dalga geçmezdiniz." 

Akp artık dağılmadan bitecek. Herşey Süleyman Soylu'ya göre (muhtemelen de Bahçeli zoru ile) hazırlanıyor. Erdoğan indirimleri sona erdi Akparti döneminde ise ilk indirime kadar yükseltmelerde. İlk seçim ise Bahçeli / Soylu kurgusu tamam...
Tweeti Çevir
 
 


Anahtar Kelimeler: Kemal Özkiraz' Bozdağ yorumu: Soylu

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER