Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARDAN AFAD İL MÜDÜRÜNE ZİYARET

Kayseri Gönüllü kültür kuruluşları AFAD il müdürlüğünü ziyaret etti

KAYSERİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARDAN AFAD İL MÜDÜRÜNE ZİYARET

Gönüllü kültür kuruluşları AFAD il müdürlüğünü ziyaret etti. Ahmet Taş başkanlığındaki Gönüllü Kuruluşlar yönetimi bir müddet önce, yeni hizmet binasına taşınan AFAD İl müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdürü Osman Atsız’la bilgi alışverişinde bulundu.

Gönüllü Kuruluşların ziyaretinden çok memnun kaldığını bildiren AFAD Kayseri İl Müdürü Osman Atsız,kendilerininde sivil toplumla yakın çalışma şartları olan bir kurum olduğunu bildirdi. Misafirlerine ikram da bulunan müdür Atsız, misafirlerine hizmet binasını gezdirdi, çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sivil kurumlardan talep gelmesi durumunda her zaman başta gençler olmak üzere, acil yardım tanıtımı ve AFAD faaliyetleri ile ilgili eğitim verebileceklerini bildirerek bu konuda sivil kurumlardan davet  beklediklerini bildirdi.

Misafirperverlik ve bilgilendirmeden çok memnun kaldıklarını bildiren Gönüllü Kuruluşlar başkanın Taş, İl Müdürü Osman Atsız ve AFAD teşkilatına başarılar dilediklerini, AFAD faaliyetleri hakkında bilgi almaktan memnun kalacaklarını her zaman AFAD’ın yanında olup onlara destek olacaklarını bildirdi.

 

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER