Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kayseri Küçük Millet Meclisi deprem konusunu tartışmaya açıyor

KAYSERİ küçük MİLLET MECLİSİ 18 Şubat Cumartesi günü genel ve yerel gündemde “TÜRKİYE ve DEPREM” konusunu tartışmaya açıyor.

Kayseri Küçük Millet Meclisi deprem konusunu tartışmaya açıyor

Basın Temsilcilerine;

Sivil Toplum Kuruluşlarına;

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına;

 

KAYSERİ küçük MİLLET MECLİSİ 18 Şubat Cumartesi günü genel ve yerel gündemde “TÜRKİYE ve DEPREM” konusunu tartışmaya açıyor.18 Şubat Cumartesi günü Kocasinan Belediyesi Meclis Salonunda saat 14,00 da yapılacak Kayseri küçük Millet Meclisi buluşmasında 6 Şubat 2023 tarihinde saat 04,17 de Pazarcık merkezli 7,7 büyüklüğündeki deprem ile 9 saat sonra saat 13,27 Elbistan merkezli meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki depremler ülkemizde büyük yıkıma sebebiyet vermiştir. İlk deprem, Türkiye ve Suriye'nin yanı sıra LübnanKıbrısIrakİsrailÜrdünİran ve Mısır'ın da yer aldığı geniş bir coğrafyada hissedildi. Bu depremleri oluşturan fay takımı ise Doğu Anadolu fayıdır. Şu ana kadar en büyüğü 6,6 Richter ölçeğinde 3000 de fazla artçı şok meydana gelmiştir. Artçı şokların iki yıl daha devam etmesi bekleniyor. 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen bu depremlerde şehrimiz nasıl etkilenecek, Kayseri’de aktif fay hatları var mı, depremler kader mi, bundan sonra ne zaman deprem olacak, suni yollarla deprem yapılabilir mi gibi soruların yanında daha birçok soruların tartışılacağı “Türkiye ve Deprem” konulu buluşma Kayseri küçük Millet Meclisinde gerçekleştirilecektir. 

Bütün bunları ve daha fazlasının tartışılacağı Kayseri küçük Millet Meclisi buluşmasının özel konuğu jeoloji mühendisi Adnan EVSEN olacaktır. Söyleyecek sözü olan bütün sivil toplum kuruluşları ve dostlarımız Meclis çalışmasına davetlidir. Unutmayın; SİZ YOKSANIZ BİZ BİR EKSİĞİZ.

Gündemden uzak kalmadan, düşüncenin ve fikri yapının ne olduğuna da aldırmadan, ön yargıları bir tarafa atarak bir masa etrafında ortak kanaat oluşturmaya devam ediyoruz. 

ÖN YARGILARIN GİREMEDİĞİ Kayseri küçük Millet Meclisi 18 Şubat CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00 da, KOCASİNAN BELEDİYESİ Meclis Salonuna yapılacak olup, bütün dostlarımızı davetlidir. 

​ 

15/02/2023

Adnan EVSEN

05353085806

Kayseri küçük Millet Meclisi İl Temsilcisi



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER