Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ küçük MİLLET MECLİSİ AÇILDI

Pandemi nedeniyle 20 ay gibi uzun bir zaman diliminde çalışmalarına ara veren Kayseri küçük Millet Meclisi 20 ay aradan sonra çalışmalarına tekrar başladı.

KAYSERİ küçük MİLLET MECLİSİ AÇILDI

Pandemi nedeniyle 20 ay gibi uzun bir zaman diliminde çalışmalarına ara veren Kayseri küçük Millet Meclisi 20 ay aradan sonra çalışmalarına tekrar başladı.

Hem ülkemizde hem de dünyada etkisini gösteren koronavirüs salgını nedeniyle en son 7 Mart 2020 tarihinde toplanan Kayseri küçük Millet Meclisi çalışmalarını yeniden başlattı.

Uzun bir aradan sonra 4 Aralık Cumartesi günü Kocasinan Belediyesi Meclis Salonunda yeniden faaliyetlerine başlayan KAYSERİ küçük MİLLET MECLİSİ genel ve yerel gündemde de şehrimizin ve ülkemizin en çok konuşup tartışı konu olan koronavirüs pandemisini tartışmaya açtı.  Aralık Cumartesi günü yapılan toplantıda “TÜRKİYE’nin SALGIN SINAVI; KORONAVİRÜS” konusunu tartışıldı.

4 Aralık Cumartesi günü Kocasinan Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantının özel konuğu ise Kayseri İl Sağlık Müdürü Dr. Dr. Ali Ramazan BENLİ olmuştur.

Toplantının yapılması esnasında birçok sivil toplum kuruluşu günden ile ilgili olarak söz alarak kanaatlerini bildirmiştir. Kocasinan Belediyesi’nde yapılan toplantıya Prof. Dr. Nihat BENGİSU ile Dr. Necla CEREN ‘de katılmış ve konu ile ilgili görüşlerini dile getirmişlerdir. Toplantının ikinci turunda ise soru ve cevap faslı gerçekleştirilmiştir.

Her ayın ilk cumartesi günü Kocasinan Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantılara sivil toplum örgütleri, siyaset kurumları, belediyeler, üniversiteler, vakıf, dernek ve sendika gibi kurumsal kimliği bulunan kurum ve kuruluşların temsilcileri ile herhangi bir üyeliği bulunmayan gözlemci statüsündeki bireylerde katılım sağlamaktadır. Alkışlamanın, yuhalamanın, protesto etmenin yasak olduğu Kayseri küçük Millet Meclisinde önyargılara geçit verilmezken karşı fikri sevmesiniz bile sabırla dinlemek gerekiyor.  

Yapılan her toplantının ardından 5N1K türündeki ortak payda raporu yayınlanmaktadır.

05/12/2021

Adnan EVSEN

05353085806

Kayseri küçük Millet Meclisi İl Temsilcisi

Prof. Dr. Nihat Bengisu

Dr. Necla Ceren



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER