Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARIN MİSAFİRİ BENGİSU ve ATSIZ OLDU

Gönüllü Kültür Kuruluşlarının Aralık ayı istişare toplantısı Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği'nin ev sahipliğinde 4 Aralık Cumartesi günü Öğretmenevi'nde yapıldı.

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARIN MİSAFİRİ BENGİSU  ve  ATSIZ OLDU

Gönüllü Kültür Kuruluşlarının  Aralık ayı istişare toplantısı Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği'nin ev sahipliğinde 4 Aralık Cumartesi günü Öğretmenevi'nde yapıldı.

 Çok sayıda sivil toplum temsilcisinin katıldığı toplantıya, Gönüllü Kuruluşların kurucularından Profesör Dr. Nihat Bengisu ve AFAD il müdürü Osman Atsız’ da davetli olarak katıldılar.

Programın açılışını yapan Gönüllü Kuruluşlar Başkan Ahmet Taş, ev sahipliği  için Anadolu Ortepedik Engelliler derneğine, Profesör Dr Nihat Bengisu’ ya ve AFAD il müdürü Osman Atsız'a katılımcı sivil toplum kuruluşlarına teşekkür etti.

Gündem konularının görüşülmesine mütakip söz alan Anadolu Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Efdal Özkartal, derneklerin çalışmalarını Sinevizyon eşliğinde güzel bir sunumla katılımcılara tanıttı.

Programa davetli olarak katılan AFAD il müdürü Osman Atsız davet için Gönüllü Kuruluşlar yönetimine teşekkür etti. Atsız yaptığı güzel bir sunumla Afad’ ın Kayseri, ülkemiz ve dünyada meydana gelen doğal afetlerde, insanlara yaptığı hizmetleri anlattı.  Sivil kurumlarla iç içe çalıştıklarını anlatan Atsız; Afad'a gönüllü katılım ve eğitimlerinden yararlanma noktasında sivil kurumlardan ilgi, destek ve işbirliği talebi beklediklerini dile getirdi. Davetten ve sunuma gösterilen ilgiden çok memnun kaldığını bildiren İl Müdürü Atsız katılımcılara günün anısına AFAD çantası hediye etti.

Afad İl Müdüdrü Osman Atsız’dan sonra   bir konuşma yapan Profesör Dr Nihat Bengisu, davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek gönüllü kuruluşlara teşekkür etti. 2000'li yıllardan önce Kayseri'de sayıları birkaç olan Gönüllü kuruluşların bugün 110 ları geçen sayıya ulaşmasının kendisini çok memnun ettiğini bildiren Bengisu, bugünkü birliktelikle emeği olanlara teşekkür ettiğini bildirdi.

Programda son konuşmayı yapan Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş, ev sahibi Anadolu Ortopedik Engelliler derneğine ve davetli olarak katılan Profesör Dr Nihat Bengisu ve AFAD İl Müdürü Atsız'a Çok teşekkür ettiğini bildirdi

 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER