Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARIN MAYIS AYI KONUĞU AK PARTİ MİLLETVEKİLİ Dr. İSMAİL EMRAH KARAYEL OLDU

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformunun Mayıs ayı istişare toplantısı ve Bayramlaşma Proğramı Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneğinin ev sahipliğinde Kayseri Öğretmenevi'nde yapıldı.

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARIN  MAYIS AYI KONUĞU AK PARTİ MİLLETVEKİLİ Dr. İSMAİL EMRAH KARAYEL OLDU

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformunun Mayıs ayı istişare toplantısı ve Bayramlaşma Proğramı  Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneğinin  ev sahipliğinde Kayseri Öğretmenevi'nde yapıldı.

7 Mayıs Cumartesi günü yapılan kahvaltılı toplantıya Fakir ve Muhtaçlara yardım Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Karamustafaoğlu ve Mustafa Bakırdöğen, Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş ve yönetimi, bağlı kuruluşlarının temsilcileri ve davetli olarak  Ak Parti Kayseri Milletvekilimiz  Dr. İsmail Emrah Karayel   katıldılar.

Yoğun bir katılımın olduğu istişare toplantısında

a) Ramazan ayı içerisinde Yardım Kuruluşlarımızızn Yurt İçi ve Yurt Dışı Faaaliyet ve Çalışmaları

b) Ramazan ayında Mahalli İdarecilerimizin ve Mülki amirlerimizin Yardım Çalışmaşarı ve İftar Proğramları

c) İlimizde Yapılan Bayramlaşma Proğramlarına katılım

d) Ev Sahibi Fakir ve Muhtaçlara yardım Derneğimizizn çalışma alanları faalşiyetlerive  Ramazan ayında dağıtalan Yardımlar hakkında bilgilerin sunulması

e) Kurumların kültür ve eğitim programlarının tanıtımı ve davetleri gibi konular görüşüldü, kararlar alındı, davetler yapıldı.

Programa davetli olarak katılan  Ak Parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Emrah Karayel, davet için Gönüllü Kültür Kuruluşlarına ve ev Sahiğliği için Fakir Ve Muhtaçlara yardım Derneğine teşekkür etti.  Meclis çalışmaları ve İlimizi ilgilendiren konular ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Karayel, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın  Kendisine Yöneltmiş olduğu sorulara içtenlilke cevaplar vererek  İlgili Makamlara ileteciğinibildirdi.  Rusya Ukrayna savaşı Küresel Boyuttakai olumlu olumsuz etkileri,İçem(İçanadoluErozyanla Mücadele Vakfı) nın Meyve ağaçlarındaki KDV oranının sıfırlanması ve Karaborsacıların elinden Kurtarılması yönündeki talepleri , Fahiş Fiat artışlarındaki dalgalanmaların henüz kontrol altına alınamadığı ve son zamanlarda Sığınmacılar üzerinden yapılan olumsuzluklar ve 1 Milyon Gönüllü Suriyelinin Ülkelerine Dönüş Projeleri hakkında yöneltilen sorulara cevaplar verip notlarını alarak, Davet için Teşekkür edip Başka bir programa yetişmek üzere ayrıldılar..

 Mayıs ayı İstişare toplantısı ve Bayramlaşma Proğramı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Dua sonrasında Kurum Başkanlarımızın Tek Tek Bayramları tebrik edilerek Bayramlaşmanın ardından çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER