Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARI PLATFORMU AYLIK TOPLANTISINI DARÜLACEZE VAKFI’NDA GERÇEKLEŞTİRDİ

Her yıl binlerce muhtaç insana odun yardımının dağıtımının yapıldığı mekanda, açık havada yapılan toplantıya, çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı .

KAYSERİ  GÖNÜLLÜ KURULUŞLARI PLATFORMU  AYLIK TOPLANTISINI DARÜLACEZE VAKFI’NDA GERÇEKLEŞTİRDİ

Kayseri gönüllü kültür kuruluşları Platformu Ağustos ayı toplantısını Darülaceze Vakfı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

 Her yıl binlerce muhtaç insana odun yardımının dağıtımının yapıldığı mekanda, açık havada yapılan toplantıya, çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı .

Toplantının Basında bilgilendirme konuşması yapan platform Başkanı Ahmet Taş, Sivil kurumların Bayram faaliyetleri, ülkemizde acılara sebep olan orman yangınları, Tunus’ta millet iradesine yapılan darbe, son günlerde artan sığınmacı ve mülteci düşmanlığı konusunda bilgiler vererek katılımcılara ve ev sahipliği için Darülaceze  Vakfı yönetimine teşekkür ettiğini bildirdi.

 Darülaceze Vakfı adına konuşan Avukat Ferhat Çakır, odun  dağıtımından ikinci el giysi yardımına,  zihinsel engellilere yapılan yardımdan muhtaçlara yapılan, elektrik ve su faturası yardımına ve başta Afrika ülkeleri olmak üzere Yurt dışından muhtaçlara yaptıkları yardımlar hakkında detaylı bilgiler verdi.

İHH İnsani Yardım Derneği'nin faaliyetleri hakkında bilgiler veren  GenelKoordinatör Sait Çamdalı’ da kurulduğu günden bugüne kadar devam eden İnsani Yardım Derneği'nin Yurtiçi ve yurtdışında devam ettirdiği İnsani Yardım faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.  Son yıllarda deprem,sel,  yangın gibi doğal afetlere erken müdahale, Can ve mal kayıplarını önlemeye yönelik arama-kurtarma ve anında müdahale ekibi oluşturduklarını da bildiren Çamdalı,  isteyen sivil kurumlara bu konuda eğitim verdiklerini de sözlerine ekledi.

Farklı kurumların duyuru ve taleplerini dile getirildiği Ağustos ayı istişare toplantısı Eylül ayı toplantısının ev sahipliğiniKayseri  Suriyeliler Ensar Derneği'nin talebi  ve talebin kabulü ile tamamlandı

 

Darulacece Vakfı Başkanlışı Kayseri Şubesi

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bütosu

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER