Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARI KIZILAY HASTANESİNDE BULUŞTU

Kayseri Gönüllü Kültür  kuruluşları Haziran ayı istişare toplantısı için Kızılay Hastanesi'nde bir araya geldiler.

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARI KIZILAY HASTANESİNDE BULUŞTU

Kayseri Gönüllü Kültür  kuruluşları Haziran ayı istişare toplantısı için Kızılay Hastanesi'nde bir araya geldiler.

Hastane yemekhanesinde Kahvaltı olarak yapılan aylık istişare toplantısına, Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş, Büyükşehir Belediyesi sekreter yardımcısı Serdar Öztürk, Kızılay Şube Başkanı Cafer Beydilli,  Kızılay Hastanesi başhekimi Uzman Doktor  Şerif Işın, Gönüllü  kuruluşların temsilcileri, Erciyes Kadın Platform Üyeleri ve diğer davetliler katıldılar.

İstişare toplantısının açılışında bir konuşma yapan Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş,  ev sahipliği için Kızılay Hastanesi yönetimi ve Kızılay Kayseri şubesine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Taş konuşmasının devamında, Üniversite şenliklerinde yaşanan nahoş olaylar, İsrail'in Mavi Marmara baskını katliamının 12. yıl dönümü, evlatlarına kavuşmak için1.000 günden bu yana HDP Diyarbakır İl Binası önünde oturma ile eylemi yapan annelerin eylemlerine destek amacıyla yaptıkları programlar hakkında bilgiler verdi.

Konuşmasının devamında son zamanlarda umuma açık mahallelerde yaygınlaşan  ahlaksızlıklar. Namaz Gönülleri Platformu’nun Haziran ayında Kocaeli ilinde yapacağı toplantı, Kuzey Suriye'ye yapılacak güvenli bölge Harekatı ve Rusya Ukrayna Savaşı sonucu oluşan buğday krizi ve çözümü için Türkiye'nin yaptığı girişimler hakkında bilgiler verdi.

Programın devamında Yazarlar birliği Kayseri şubesi, Ribat Eğitim Vakfı Kayseri şubesi, Miraç Kültür Merkezi'nin çalışmaları ve Mavi Marmara şehitlerini anma konusunda kurum yetkilileri tarafından bilgiler verildi.

Programın daha sonraki bölümünde ev sahibi Kızılay Hastanesi başhekimi Uzman  Doktor  Şerif Işın’ın  hastanenin çalışmaları ve donanımı hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Gönüllü kuruluşlara teşekkür etti. Kızılay Kayseri şubesi başkanı Cafer Beydilli Kızılay'ın çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi katılımcılara teşekkür etti.

Dostluk havasında ve oldukça verimli geçen Gönülü kuruluşlar Haziran ayı İstişare  toplantısı Başkan Ahmet Taş'ın Kızılay Hastanesi, Kızılay Kayseri şubesi ve kurumlara teşekkürünün ardından, Diyanetsen  Genel Başkanı Yardımcısı ve Gönüllü kuruluşlar Başkan Yardımcısı İrfan Kaşıkçıoğlu'nun okuduğu Kur'an-ı Kerim ve Abdurrahman ulucan'ın duası ile tamamlandı.

 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER