Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARI ADAYLARI AĞIRLADI

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği’nin Mayıs ayı istişare toplantısı Enderun Vakfı’nın evsahipliğinde yapıldı.

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARI ADAYLARI AĞIRLADI

Gönüllü Kültür Kuruluşları  Mayıs ayı istişare toplantısı Enderun Vakfı’nın evsahipliğinde yapıldı.

Çok sayıda sivil toplum temsilcisinin iştirak ettiği toplantıya Ak Parti Kayseri Milletvekili adayları Murat Cahit Cingi ve Hüseyin Okandan da misafir olarak katıldılar.

Gönüllü kuruluşlar  başkan Ahmet Taş ve evsahipliği  için Enderun Vakfına ve adaylara teşekkür etti ve bilgilendirme konuşması yaptı. Daha sonra Enderun vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Nurettin Soyak, Enderun Vakfının kuruluşu, Faaliyet alanları amaçları ve teşkilat yapısı hakkında bilgiler içeren bir konuşma yaparak katılımcılara teşekkür etti.

Gündemdeki deprem ve  ülkemize insanımıza ettikleri, Deprem sırasında sivil toplum kurumlarının çalışmaları, Kayseri’deki depremzedeler ve sivil toplum, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ve seçim çalışmaları, konuları müzakere edildi bilgiler verildi.

Daha sonra toplantıya misafir olarak katılan Murat Cahit Cingi ve Hüseyin Okandan Seçim çalışmaları, milletvekili seçilmeleri halinde yapacakları hizmetleri hakkında bilgiler verdiler. Gönüllü kuruluşlara çalışmalarında başarılar dilediler.  Ayrıca kurumları aynı gün Kayseri Cumhuriyet meydanında yapılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı mitinge davet ettiler.

Yapılan duadan sonra kapanış konuşması yapan Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Taş, ev sahibi Enderun Vakfı yöneticilerine, Milletvekili adaylarına ve Sivil toplum temsilcilerine teşekkür etti. 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçimlerin Ülkemiz, Şehrimiz ve insanlık için sağduyunun  galip geleceği, hayırlı sonuçlara vesile olacak şekilde tamamlanmasını diledi

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu

 

 



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER