Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARA SİVASLI ZİYARETİ

Sivaslı Dernekler Federasyonu Kayseri Gönüllü Kuruşular Derneği’ne tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundu.

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLARA SİVASLI ZİYARETİ

 Sivaslı Dernekler Federasyonu Kayseri Gönüllü Kuruşular Derneği’ne tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Ali Mızrak, Gülbeyi Sedefoğlu, Abidin Karadavut ve Yönetim Kurlu üyelerinden   oluşan Sivaslı dernekler federasyonu Cumhuriyet mahallesi Sakar Sokakta bulunan sivil toplum kuruluşları merkezinde faaliyet gösteren Gönüllü Kültür  Kuruluş merkeznde Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş’a hayırlı olsun dileklerini iletip verimli bir görüşme gerçekleştirdiler.

Samimi bir ortamda geçen görüşmede Gönüllü Kurulular Başkanı Taş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sivaslı dernekler federasyonuna teşekkür etti. Taş misafirlerine Gönüllü  kuruluşların Kuruluşu,  üye sayısı ve çalışmaları hakkında detaylı açıklamalarda bulundu.  Sivil toplumun önyargısız, günlük politik kaygılardan uzak, yapıcı önerileri ile kamuoyu ve millete hizmet eden, karşılığında dünyalık menfaat beklemeyen kurumlar olması gerektiğini dile getirdi.

Sivaslı Dernekler  Federasyonu Başkanı Ali Mızrak’ da, gönüllü  kuruluşların faaliyetlerini ve toplumu kutuplaştırmadan kuşatıcı çalışmalarını yakından takip edip takdir ettiklerini, belli aralıklarla bir araya gelip bilgi ve fikir alışverişinde bulunmaktan mutlu olacaklarını,  kendilerine gösterilen misafirperverlikten mutlu olduklarını dile getirdi.

 

Sivaslı dernekler üyesi Gülbeyi Sedefoğlu ziyarette, Türkiye’de deprem bölgesine yardım için başlatılan, Tv kanallarında yayınlanan yardım kampanyasını, Kayseri’de yapılmasını istediklerini ve bu konuda Gönüllü Kuruluşların yardımını talep ettiklerini dile getirdi.

 11 ilimizi, akabinde Türkiye’yi acıya boğan 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli  depremde ölenlere rahmet, yaralılara acil şifa, milletimize başsağlığı dileklerin yineleyen Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Taş,  teklif için Sivaslı dernekler federasyonu teşekkür etti. Yetkili Kurullarında ve Kamuoyunda teklif için girişimlerde   bulunacağını söyledi.

 

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER