Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR: YILBAŞI HARAM VE KUMAR OLMASIN

Kayseri Gönüllü Kuruluşlar Derneği, yılbaşı kutlamalarının haram ve umut sömürüsü olduğuna ve meclise onaylanmak için gelecek olan Başörtüsü yasağının kaldırılmasına dair vekillerin bu konuda hassas davranmalarını talep ediyor.

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR: YILBAŞI HARAM VE KUMAR OLMASIN

Uzun bir dönemdir bizim kültür, inanç ve tarih değerlerimizde yeri olmayan yılbaşı kutlamaları, ülkemizde de kutlanmaya devam ediyor.

Yılbaşı sebebi ile  içkili dansözlü eğlence programları, emek sarf etmeden zengin olma hevesiyle düzenlenen Piyango çekilişleri, bazı alışveriş merkezlerinin düzenlediği Piyango çekilişi, eğlence programları, haram ve umut sömürüsünü teşvik edici sonucu hayal kırıklığı ve maddi yıkıma sebep olan uygulamalardır.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak;

Yılbaşında düzenlenecek olan inanç, kültür ve tarih değerlerimize uymayan, kim yaparsa yapsın her türlü uygulamaların, milletimizi harama umutsuzluğa, hayal kırıklığına teşvik edici uygulamalar olduğunu hatırlatıyoruz. İnsanımızın esnafımızın ve her türlü Ticaret erbabının bu yanlışlıklara alet olmamasını talep ediyoruz.

BAŞÖRTÜ OYLAMASI MUHALEFETE FIRSATTIR.

Başörtüsü yasağı ve kılık kıyafet hürriyetini güvence altına alacak anayasa tasarısı, iktidar partisi milletvekillerince hazırlanarak Büyük Millet Meclisi başkanlığına sunulmuş bulunuyor.

Teklif mecliste onaylanarak kabul edilirse, uzun yıllardır toplum gündemini meşgul eden, darbe ve inanç karşıtı iktidarlar döneminde, millete zulüm aracına dönüşen başörtüsü ve kılık kıyafet yasağı ortadan kalkacak ve Anayasa ile korunan temel hürriyetlerden Biri haline gelecek.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak:

TBMM'de Milletvekili bulunan tüm Muhalefet Partilerine çağrımız! gelin 400 milletvekilinin oyu ile kabul edilecek olan Anayasa teklifine destek verin. Tarihimizde yüz karası olarak anılan bu çağdışı  yasağın kalkmasına siz de yardımcı olun. İnanç düşmanı, hürriyet karşıtı konumuna düşmeyin. Bu hayırlı hizmette siz de olun. Seçim meydanlarında bu konuda söyleyecek sözünüz olsun

 

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER