Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR KIZILKAN’ı DİNLEDİ

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Aralık ayı toplantısı Diyanet-Sen Kayseri Şubesinin ev sahipliğinde (Türkiye Diyanet ve vakaıf görevlileri Sendikası) Öğretmenevinde kahvaltılı olarak yapıldı.

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR KIZILKAN’ı  DİNLEDİ

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Aralık ayı toplantısı Diyanet-Sen Kayseri Şubesinin ev sahipliğinde (Türkiye Diyanet ve vakaıf görevlileri Sendikası) Öğretmenevinde kahvaltılı olarak yapıldı.

45  sivil toplum temsilcisinin katıldığı kahvaltılı buluşmanın, bu ayki Konuğu Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Darie Başkanı Mustafa Metin Kızılkan oldu.

Gönüllü Kuruluşlar Başkanı Ahmet Taş’ın açılış ve selamlama konuşmasından sonra Aralık ayı Toplantımızın ev sahipliğini Yapan Diyanetsen Kayseri Şube Başkanı Mehmet Yuradkul Konuşma yaptı.  Yurdakul Konuşmasında Sendikanın, Türkiye genelinde diyanet ve vakıf hizmet kolunda faaliyetler gösterdiğini, hilfu’l-fudul’dan günümüze din hizmetinde mazlumun yanında olmanın gerekliliğine, Sendikanın  temel insan hakları ilkelerine dayanan, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu dile getirerek, Sendika Üyelerine yönelik  Çanakkale ve Şanlıurfaya Yönelik Kültür ve Tarih Gezilerinin yapıldığını ve bu gezilerin devam edeceğini bildirerek Katılımlarından dolayı Sivil toplum Kuruluşlarına teşekkür etti.

İtfaiye  Daire Başkanı Kızılkan Gönüllü Kuruluşlara yönelik, Kayseri İtfaiyesi hakında bigiler sundu.İtfaiyenin Kuruluşunun 1714 yılında Osmanlı döneminde başladığını,İlimizdede 1926 yılında Kurulduğunu, 295 Personel ve 55 araç ile Kayseri Halkına hizmet verdiklerini dile getirerek,  İtfaiyenin Yıl içerisinde mücadele ettikleri yangın sel ve doğal afetletre karşı daima hazır olduklarını söyledi. Davetlerinden dolayı başkan Ahmet Taş’ın nezdinde katılımcı  tüm Sivil toplum kuruluşlarınna teşekkür ederek oplantıdan ayrıldı.

Aylık toplantıntıda Başkan Taş maddeler halinde gündemideğerlendirerek bilgilendirmede bulundu.

-19 Kasımda yapılan Büyük Aile Yürüyüşüne Destek veren katılan  herkese teşekkür etti.

-Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneğinin 19 Kasımda Yapılan Olağan genel Kurul Hakkında Bilgilendirme ve Yeni Yönetim Kurulunu tanıtarak Çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

-İlimizde yaşayan sığınmacılara yönelik verilecek olan Uyum Kursları Hakındaaçıklamlarda bulundu.

Gündem konuşmalarının görüşülmesinden sonra Diyanetsen Yönetim Kurulu Üyesi  Ramazan Uyar’ın Kur’an tilaveti ve duasından sonra toplantı sona erdi.

Başkan Taş Katılımlarından dolayı Sivil Toplum Kuruluşları Başkan ve temsilcilerine İtfaiye daire başkanı Kızılkan’a ve ev sahiğliğinden dolayı Diyanetsen Kayseri Şubesine teşekkür etti.

 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER