Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI’NDAN BASIN AÇIKLAMASI…

Kayseri Gönüllü Kuruluşlar Derneği, ülkenin bir haftalık gündemi ile ilgili olarak bir basın açıklaması yayınladı.

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI’NDAN BASIN AÇIKLAMASI…

AİLEYİ KORUMA YÜRÜYÜŞÜ

Son yıllarda dünyada olduğu gibi, ülkemizde de yaygınlaşan evlenmeme, aileyi kurmama, Nikahsız birliktelikler, cinsiyetsizlik, eşcinsel evlilik talepleri ve hızla artan boşanmalar insanımız ülkemiz ve devletimizin geleceği açısından, eğer tedbir alınmaz  ve zamanında müdahale edilmez ise geleceğimizi tehdit eden akımlardır.

Gönüllü Kuruluşlar olarak, bu yanlış akımlara dur demek, devlet ve toplum olarak bu çözülmeleri önleyici tedbirlere destek olacağımızı bildirmek için, 19 Kasım Cumartesi günü saat 16.00'da Kartal şehitliğinde dua ile başlayıp, Cumhuriyet meydanına yürüyüş ve basın açıklaması ile son bulacak programımıza, tüm Kayseri insanımızı bekliyoruz.

ANKARA VE BURSA’DA YAŞANAN VİCDAN SIZLATICI OLAYLAR

Geçen hafta Bursa'dan gelen Suriye uyruklu bir anne ve 8 çocuğun evlerinde çıkan yangında yanarak feci şekilde ölümü ve ardından Ankara Altındağ'dan gelen 5 Afgan uyruklu insanın bıçaklanarak öldürülmesi olayı vicdanlarımızı sızlattı.

Kim ve nere vatandaşı olursa olsun, ülkemize sığınan her insan toplum ve devletimize emanet Allah kullarıdır, onların can ve mal güvenliklerini sağlamak insanlık  görevimizdir.

Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak Bursa ve Ankara'da yaşanan olaylarda hayatını kaybeden insanlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Yaşanan acı ve üzücü olayların ilgili makamlar tarafından titizlikle sorgulanması, ihmali olanları ve zanlıların yakalanarak adalete teslim edilmesi için yetkileri göreve davet ediyoruz .

FAİLLER BULUNSUN HESABI SORULSUN

13 Kasım pazar akşamı İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde patlatılan bomba sonucu 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 81 vatandaşımızda yaralandı.

Vicdanımızı sızlatan katliam şeklindeki bombayı koyan terör militanının Suriye Kobani’de eğitim aldığı,Afrin üzerinden ülkemize girdiği yetkililerce açıklanmış bulunuyor.

Kayseri Gönüllü Kültür  Kuruluşları olarak saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahme,t aileleri ve milletimize başsağlığı diliyoruz.Gönüllü Kuruluşlar olarak saldırıyı yapan, yaptıran, yardım ve yataklık yapan kim varsa titiz bir soruşturma ile tespit edilip yakalanıp, adalet önüne çıkarılması için İçişleri Bakanlığımızı ve yetkili birimlerimizi göreve davet ediyoruz.

 

10 KASIMDAN ŞİRK GÖRÜNTÜLERİ

 

10 Kasım günü Atatürk'ü Anma ve anlama etkinlikleri ülkemizin büyük bir kısmında insan Onur ve anlayışına yakışır programlarla icra edildi. Ne yazık ki aklı hür vicdanı hür nesiller yetiştirmek amacıyla eğitime açılan bazı okullarımızda, Allah'tan başkasına tapma ve tapınmayı çağrıştıran Okula, öğrenci gönderen velilerimizi derinden yaralayıp, İsyan ettiren görüntü ve uygulamaların yapıldığına şahit olduk.

Bunlardan biri de Kayseri Melikgazi ilçesi Eskişehir bağları bölgesindeki Müdürlüğünü Harun Apaydın'ın yaptığı Hunat Hatun İmam Hatip Orta  Okulunda yaşandı. Ölümlü insanı ölümsüzleştirmeye ve ona tapmayı çağrıştıran, bir siyasi partinin ilkelerini öne çıkaran anma etkinliğine veliler İsyan ettiler.

 Kayseri Gönüllü Kültür  Kurulaşları olarak, insan onuruna ve inanç değerlerimize hakaret olarak yorumlanacak bu programı yapan öğretmen, ona göz yuman idareciler hakkında derhal soruşturma açılarak, hak ettikleri cezanın verilmesi için Kayseri il ve Melikgazi ilçe milli Eğitim Müdürlüklerini göreve davet ediyoruz.

 

Ahmet TAŞ

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Başkanı



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER