Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI, İNCESU İLÇESİNDE TOPLANDILAR

Kayseri Gönüllü Kültür kuruluşlarının Ekim ayı istişare toplantısı İncesu ilçesinde Marina Sosyal Tesislerinde 2 Ekim Cumartesi sabahı yapıldı.

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI, İNCESU İLÇESİNDE TOPLANDILAR

Kayseri Gönüllü Kültür kuruluşlarının Ekim ayı istişare toplantısı İncesu ilçesinde Marina Sosyal Tesislerinde 2 Ekim Cumartesi sabahı yapıldı.

Hak-iş Konfederasyonu Kayseri İl Temsilciliği Hizmet İş Sendikası Kayseri şubesinin ev sahibi olduğu toplantıya, İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Serdar Öztürk, Hak-iş temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Hak-iş'e bağlı sendikaların şube başkanları ve Gönüllü Kültür kuruluşlarına bağlı çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldılar.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Hak-iş Konfederasyonu il temsilcisi Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, Gönüllü Kuruluşların toplantısına ev sahipliği yapmaktan çok memnun olduklarını, İncesu Belediye Başkanı Av. Mustafa İlmek, Büyükşehir Belediyesi Genel sekreter yardımcısı Serdar Öztürk, Hak-iş temsilcileri ve Gönüllü Kuruluşlara davete katılım için teşekkür ettiğini, Hak-iş'in her daim Gönüllü Kültür Kuruluşların yanında olduğunu bildirdi.

Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Başkanı  Ahmet Taş, ev sahibi Hak-iş Kayseri temsilciliğine teşekkür ettiğini, davete icabetleri için İncesu Belediye Başkanı Sn. İlmek’e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Sn. Öztürk’e, Mazlumder Ankara şubesi GYK üyesi İsmail Ünal'a Hak-iş’e bağlı Sendikaların Şube başkanlarınateşekkür ettiğini bildirdi.

Ekim ayı istişare toplantısında

a) Mültecilerin çocuklarının okullara kaydının yapılması

b) Yabancı uyruklu yüksek öğretim öğrencilerinin, fahiş harç artışlarına çözüm bulunması

c) Sivil kurumları etkinliklerinin duyurulması ve birlikte imkanları paylaşımı

d)Sivil kurumların yöneticilerine yönelik Kasım ayı başından itibaren yöneticilik seminerlerinin uygulanması

e)Mazlumder Kayseri Şubesinin Kasım ayı başından itibaren başlayacak insan hakları eğitimine davet gibi konular müzakere edildi.

 Çok sayıda katılım ve dostluk ortamının hakim olduğu toplantının ardından katılımcılar birlikte fotoğraf çektirerek incesu'dan ayrıldılar

 

 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER