Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI DERNEĞİ: YUNANİSTAN İNSANLIK SUÇU İŞLİYOR

Yunan Hükümetinin aldığı ve uygulamaya koyduğu yanlış karardan döndürülmesi için, Avrupa Birliği ülkelerini ve Uluslar Arası Adalet Divanınıbu ülkeye yönelik yaptırımlar uygulamaya davet ediyoruz.

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI DERNEĞİ: YUNANİSTAN İNSANLIK SUÇU İŞLİYOR

Batı komşumuz Yunanistan gün geçmiyor ki insanlığa karşı suç işlemekle adını duyurmasın.

Yıllardır ülkesine sığınan sığınmacılara karşı, gerek Adalarda gerekse kara ülkesinde, denizlerde ve sığınma kamplarında sığınmacılara karşı işkence, Denize atma, ıssız adaya bırakma, kurşunlayarak öldürme dahil kabul edilemez İnsanlık suçu işleniyor Yunanistan, Şimdi de kendi vatandaşı olan azınlıklara karşı zulümlere başladı.

Ata toprağı olan ülkelerinde yaşayan Yunanistan'ın Batı Trakya bölgesindeki Müslüman Türk azınlığa karşı Yunanistan hükümeti okullarını kapatarak, eğitim zulmü yapmaya başladı. Lozan anlaşmasından Doğan kazanılmış hak olan Eğitim, okuma ve okul yapma hakkı ne yazık ki son günlerde Yunan hükümeti tarafından Uluslararası anlaşmalar yok sayılarak Müslüman azınlığın okulları kapatılmaya başlandı.

 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği olarak;  Uluslararası kazanılmış haklar yok sayılarak Yunan hükümetinin Batı Trakya'da yaptığı Eğitim zulmünü, insanlığa karşı işlenen ağır bir suç olarak değerlendiriyor ve şiddetle kınıyoruz.

Yunan Hükümetinin  aldığı ve uygulamaya koyduğu yanlış karardan döndürülmesi için, Avrupa Birliği ülkelerini ve Uluslar Arası Adalet Divanınıbu ülkeye yönelik yaptırımlar uygulamaya davet ediyoruz.

Ahmet TAŞ

                                                          Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Dernek Bşk.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER