Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği sağlıksız gıda satışları ve Taksim Camii’nin açılışı ile ilgili bir açıklamda bulundu

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu: “Uzun yıllardır Belediyeler ve ilgili kurumların tüm çalışmalarına rağmen, sağlıksız ortamda gıda maddesi satışları halkımızın sağlığını tehdit etmeye devam ediyor."

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği sağlıksız gıda satışları ve Taksim Camii’nin açılışı ile ilgili bir açıklamda bulundu

Uzun yıllardır Belediyeler ve ilgili kurumların tüm çalışmalarına rağmen, sağlıksız ortamda gıda maddesi satışları halkımızın sağlığını tehdit etmeye devam ediyor.

 Pazaryerleri başta olmak üzere şehrimizin muhtelif yerleri ve semtlerimizde toz, toprak ve egzoz dumanları arasında, açık ortamlarda satılan özellikle kuruyemiş ve unlu mamüllerin satışları her gün, insanımızın kanserojen maddeleri tüketmesine sebep oluyor.Her ne hikmetse Belediyeler Tarım İl Müdürlüğü ve diğer yetkili kurumlarımız caydırıcı denetimler yaparak, büyük bir vebal ve insan hakkı ihlali olan bu yanlış uygulamaya dur diyemiyor.

ÜNİVERSİTE VE HASTANELERİMİZ CAMİSİZ KALMASIN

 Bugün binlerce öğrenci ve personelİ  bünyesinde barındıran üniversitelerimiz ile her gün hasta, personel ve ziyaretçi olarak on binlerce insanımıza hizmet veren Şehir hastaneleri, devlet hastaneleri ve diğer sağlık kurumlarımız nedendir bilinmez bunca öğrenci, personel ve girip çıkan hasta yakını ve vatandaşın ihtiyacı olan Ferah ve İhtiyaca cevap verecek büyüklükte camilerden mahrum bulunuyorlar.

 Beklentimiz şehir hastanemiz, Nuh Naci Yazgan üniversitemiz, Kayseri üniversitemiz ve Abdullah Gül üniversitemizin Mütevelli heyet ve Yönetimlerinin gayreti ile bir an önce şanlarına yakışır camilere kavuşarak mabetsizmekanlar özelliğinden kurtulmalarıdır.

TAKSİM CAMİİ YÜZYILLARIN ÖZLEMİYDİ

 İstanbul'un Taksim Meydanı bu Şehrimizin olduğu kadar ülkemizin de Simge meydanlarından biridir. Etrafında geniş kalabalıkların yaşadığı bu meydanda Müslüman halkımızın başta, Cuma namazı olmak üzere ibadet edecek bir Camiiden mahrum kalması büyük bir eksiklik ve ibadet hürriyetinden mahrumiyet idi.

 Temelli yıllar önce atılan Taksim Camiinin geçen günlerde ibadete açılması yüzyılların özleminin sona erdirilmesi ve milletimizin ibadet ihtiyacına kıymet veren bir hizmettir. Cumhurbaşkanından başlayarak, Taksim Camiinin yapılarak milletimizin hizmetine sunulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sevabınız bol olsun diyoruz

 

 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER