Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI DERNEĞİ ABDURRAHMAN DİLİPAK’ AÇILAN DAVA İLE İLGİLİ BİR BASIN AÇIKLAMASI YAYINLANDI

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak’a İstanbul sözleşmesi ile ilgili yazısı için 100 bin TL ağır tazminat cezası verildi.

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR KURULUŞLARI DERNEĞİ ABDURRAHMAN DİLİPAK’ AÇILAN DAVA İLE İLGİLİ BİR BASIN AÇIKLAMASI YAYINLANDI

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak’a  İstanbul sözleşmesi ile ilgili yazısı için 100 bin TL ağır tazminat cezası verildi.

 Ankara 35. Sulh Ceza Mahkemesi'nin verdiği bu ağır cezanın  yanında, AK Parti Kadın kollarının 81 ilde Abdurrahman Dilipak için açtığı davada  devam ediyor. Bu davalardan nasıl bir sonuç çıkacağını bilemiyoruz.

Ömrünü Adaletin, İslam’ın, hukukun, hayat bulması için adamış olan, ülkemizde birçok idareci, ilim adamı ve mütefekkirin yetişmesine vesile olan Abdurrahman Dilipak gibi kıymetli bir şahsiyete Ankara 35. Sulh Ceza Mahkemesi'nin verdiği 100.000 TL ağır para cezasını ve 81 ilde kadın kollarının açtığı tazminat davalarını, Vefa Hukuk ve Adalet adına asla kabul edilemez buluyoruz.

 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak;  yazar Abdurrahman Dilipak’ın kendi beyanı ile kastetmediğini söylediği ithamlar için yargılanması, 100.000 TL ağır para cezasına çarptırılması ve 81 ilde hakkında dava açılmasını hak edilmeyen Vefa duygusuna, uymayan uygulama olarak görüyoruz. İlgili kadın kollarının 81 ilde Dilipak hakkında açtıkları Davayı geri çekmeye davet ediyor, Dilipak ve Kadın kollarını bir araya gelerek birbiri ile helalleşmeye davet ediyor, Dilipak’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

İHH CMİASININ BAŞI SAĞOLSUN

İHH insani yardım vakfı çatısı altında faaliyet gösteren 4 gencimiz elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti.

 Geçen cumartesi günü Bursa'da yapılan teknoloji kampına katılmak için İstanbul'dan yola çıkan genç İHH Başkanı Kaan Talip Tığlı, genç İHH lise başkanı Muratcan Kaya,Baykar uçak mühendisi  Tarık Kesekçi ve yedihilal teknoloji sorumlusu Yusuf Taha Göktaş, Bursa yakınlarında geçirdikleri elim bir trafik kazasında hayatlarını kaybetmişlerdir.

 Kayseri gönüllü kültür kuruluşları Derneği olarak; hayatını kaybeden gençlerimize Allah'tan rahmet, aileleri İHA ve Baykar camiasına başsağlığı ve sabır dileklerimizi bildiriyoruz. Meydana gelen korkunç kaza ile ilgili varsa şüphelerin giderilmesi için, Emniyet teşkilatımızı detaylı inceleme yapmaya davet ediyıoruz.

 

PAHALILIK ÇEKİLMEZ OLDU

Son aylarda artan pahalılık ve ihtiyaç olan tüm ürünlere yapılan zamlar hayatı çekilmez hale getirdi.

Başta Un ve Yağ olmak üzere tüm Gıda ürünleri, elektrik, su, doğalgaz, akaryakıt ve diğer tüketim kalemlerine gelen % 100 200 300 ve daha fazla zamlar, yıl içinde geliri artmayan vatandaşlarımızı geçim sıkıntısı ile karşı karşıya getirmiş bulunuyor.

 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği olarak;

 İllerdeİdarenin  hakimi olan Valilerimizi, Ticaret ve Sanayi odalarımızı, Belediyelerimizi, ülke genelinde hükümetimizi, ekonomik sıkıntı içinde olan Vatandaşlarımızın halini düzeltmek için gerekli tedbirleri almaya yapılacak   denetimlerle Ekonomik  kaos üretmeye çalışan çevrelerin tesbit edilerek Komuoyuna açıklanmasını ilgili mercilerden talep ediyoruz.

 

 

Ahmet TAŞ

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Başkanı



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER