Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Kayıp 6 KHK´lıdan 4´ü bulundu...

Kayıp olan KHK´lıların emniyette olduğu bilgisi verildi.

Kayıp 6 KHK´lıdan 4´ü bulundu...

Şubat ayından bu yana kayıp olan 6 KHK´lıdan 4´ünün bulunduğu bildirildi. Salim Zeybek, Özgür Kaya, Erkan Irmak ve Mikail Ugan´ın ailelerine, kayıp olan kişilerin emniyette olduğu bilgisi verildi.

Aileler, twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımda yakınlarının gözaltında oldukları dışında kendilerine bilgi verilmediğini söyledi. Kayıp olan diğer 2 kişi için twitter´da #MustafaYılmazNerede #GökhanTürkmenNerede etiketleri açıldı.

Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, twitter hesabından ?Sevgili KHK´lı kayıplar hakkında endişe duyanlar. Naçizane önerim, bilgi kirliliğine ve spekülasyonlara neden olmadan bu olayın çözülmesine katkıda bulunmak. Altı kayıptan dördü emniyet mensupları tarafından bulundu. İki kayıp daha var. Sabah Avukat açıklamalarını bekleyelim.? paylaşımını yaptı.

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ise ?3 yıl boyunca kaçırılan cok kişi nedense hep Ankara Emniyette ortaya çıkmıştı, bakalım bulunan son 4 kişi için ne denecek?? ifadelerini kullandı.

AKP İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu da twitter hesabından ?İnsan kaçırma vakalarında 4 kişinin ortaya çıktığı haberi sevindirici. Umarım tüm kayıp vakaları en kısa zamanda aydınlığa kavuşturulur. Hukuk devletin gereği olarak başsavcılığın suç teşkil eden bu olayların peşini bırakmayıp tüm suçluları yargıya taşıyacağına eminim.? diye açıklama yaptı.

19 Temmuz´da TBMM´de konuşan İslam, 4 aydır haber alınamayan 6 KHK´lının durumlarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay´a sormuştu. HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu da 25 Temmuz´da kayıp 6 kişi konusunu Mecliste düzenlediği basın toplantısında gündeme getirmişti.



Anahtar Kelimeler: Kayıp lıdan bulundu

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER