Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

KATLİAM da RAMAZAN TANIMADI

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Mübarek Ramazan ayında Filistin Kudüs ve Mescid-i Aksa da devam eden menfur İsrail saldırılarını şiddetle kınadığına dair bir basın açıklamasında bulundu.

KATLİAM da RAMAZAN TANIMADI

Filistin Kudüs ve Mescid-i Aksa da işgalini devam ettiren, işgalci İsrail 2023 yılında ve Ramazan ayında işgal ve katliamlarını devam ettiriyor.

2023 yılı başından bu yana 7Filistinli’yi öldüren (İsrail 2 si) çocuk bunlardan 3 ünün cenazesini ailelerine teslim etmedi. Bu olayla birlikte İsrail’in ailelerine teslim etmediği Filistinli cenaze sayısı 24’e yükseldi.

Kudüs ve Mescid-i Aksa’yada  bu yıl devam eden İsrail saldırılarında 59 Filistinli yaralandı, 26’sı kadın, 110’u çocuk olmak üzere 736 Filistinli de gözaltına alındı. Ayrıca son 3 ay içinde Filistin’lilere ait 117 ev İsrail saldırılarında yıkıldı.

Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılara katılan İsrail güvenlik güçleri ve Yahudi yerleşimci sayısınında  11 bini bulduğu kamuoyuna yansımış bulunuyor.

Son günlerde ses bombaları  plastik ve kauçuk mermilerle Mescidi Aksa’ya yapılan baskınlarda çok sayıda Filistinlinin yaralandığı, Mescidin kapı ve pencerelerinin kırıldığı ve 500’e yakın Filistinlinin teravih namazında gözaltına alındığı kamuoyuna yansımış bulunuyor.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak: Mübarek Ramazan ayında Filistin Kudüs ve Mescid-i Aksa da devam eden menfur İsrail saldırılarını şiddetle kınıyor, saldırı ve baskında ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Saldırıların bir an önce son bulması için Türkiye hükümeti ve İslam işbirliği Teşkilatını göreve davet ediyoruz

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği Basın Bürosu



Anahtar Kelimeler: KATLİAM RAMAZAN TANIMADI

Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER