Reklam Görüntülerine Tıklayarak Kitap Siparişi Verebilirsiniz

Katil İsrail Türkiye'den normalleşme için öyle bir şey istedi ki...

Siyonist basın işgalci İsrail yönetiminin Türkiye'den normalleşme şartı olarak Hamas'ın İstanbul'dan çıkarılmasını istediğini yazdı.

Katil İsrail Türkiye

Milli Gazete'den Kazım Kazımov'un "konuya dair" haberi...

Siyonist basından dikkat çeken bir iddia geldi. Tel Aviv merkezli Ynet sitesi İsrailli kaynaklara dayanarak dikkat çeken bir iddia da bulundu.

HAMAS'IN ÇIKARILMASI İSTENDİ

Site işgalci İsrail yönetiminin Türkiye ile normalleşme için şart koştuğunu ireli sürdü. Katil Netanyahu rejiminin Türkiye'den normalleşme için Hamas'ın Türkiye'deki anti-siyonist faaliyetlerini durdurmasını ve İstanbul'dan çıkarılmasını istedi.

BÜYÜKELÇİ BİLE BELİRLENDİ

Ynet Tel Aviv rejiminin Ankara'ya atayacağı ismi bile belerlendiğini açıkladı. Ankara'ya diplomat olan ve Türkiye konusunda uzman olduğu ifade edilen Irit Lillian'ı gönderilmek istendiği vurgulandı.

İŞGALCİ İSRAİL MESAJI

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail'in Filistin topraklarına yönelik takındığı tavırları kabul etmemiz mümkün değil. Bu bizim ne adalet anlayışımıza ne ülkelerin toprak bütünlüğüne yönelik yaklaşım noktasında bizim İsrail ile ayrıştığımız noktadır. Yoksa gönlümüz arzu eder ki onlarla da münasebetlerimizi daha iyi bir noktaya taşıyalım." ifadeleri kullandı.

NORMALLEŞME FÜRYASI

Öte yandan son aylarda Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Sudan ve Fas işgalci İsrail ile normalleşme kararı aldı. Bu normalleşme sürecine İslam dünyasından büyük tepki gelmişti. Dünya İslam Alimler Birliği siyonist İsrail'le barışmanın haram olduğuna hükm etmiş ve ''işgalcilerle normalleşme Kudüs davasına ihanettir'' açıklamasında bulunmuştu.



Uyarı! Yapmış olduğunuz yorumlar incelendikten sonra onaylanacaktır onaylandıktan sonra gözükecektir


YAZARLAR

Resimlere Tıklayarak Kitap Satın Alabilirsiniz

HABERLER